Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...14151617181920...88
Dolů
Téma: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky
Re: Re:moje babička pije Před 10 rok, 2 měsíce  
Stopko, smrt si nejde naplánovat.Spousta žen jsou vdovy, nepijí.A nestrašte se s mužem nyní se smrtí, máte ještě hodně let před sebou.
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: Re:Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 10 rok, 2 měsíce  
Liba
Libuško dostala jsem nuž nakrk zchýně s tchánem mi řekli,že nechcou aby tak šel,že si to nepřejou,UŽ KVŮLI TOMU,ŽE BUDE MÍT ZÁZNAM,ŽE SE ŠEL LEČIT A ZTRATÍ TAK PRÁCI
Sara

Sara, blizsie si nenapisala o tom ako a kolko manzel pil. Takze je to dost tazke posudit. Ty musis vediet najlepsie ako na tom je. Pokial to bolo velmi zle, kasli aj na svokrovcov aj na zaznamy, zdravie a triezvost manzela je dolezitejsia.
Pokial veris tomu, ze to zvladne sam a zrusite to liecenie, dohodni sa s nim, ze ak to sam nezvladne a zas by sa napil, tak do liecebne potom uz nastupi. Tyzden abstinencie naozaj nie je vela, ale kazda abstinencia musi mat svoje prve dni aj ta celozivotna
Kira

Sara napsal:
Liba
Libuško dostala jsem nuž nakrk zchýně s tchánem mi řekli,že nechcou aby tak šel,že si to nepřejou,UŽ KVŮLI TOMU,ŽE BUDE MÍT ZÁZNAM,ŽE SE ŠEL LEČIT A ZTRATÍ TAK PRÁCI

Práci ztratí tak jako tak...dost alkoholiků si to stejně nakonec hodí.Je to nejjistější
petrch

Proč by měl ztratit práci?A rodiče manžela s ním nežijí, neví, jak pije....a Ty nezavírej oči, nelži si, čeká tě moc smutný život.Přála bych ti, aby opravdu přestal pít, je to asi nepravděpodobné.Máš to těžké, on, tchýně, tchán, jen se nenič v takové rodině, když nenastoupí a znovu se napije, můžou si ho staří vzít domů.Oni z tebe, z lékařů dělají blbce, jen aby neměli ostudu, co?Chraň se.
Liba

Já sama nevím proč mi to řikají,že ji ztrati. Vi,že se toho bojím aby ji neztratil kdyz bude mit zaznam lekařske zpravě a kazdy rok chodi doktorovy z te firmy. Tak proto
Sara

1. povinnost rozpitého alkoholika je přežít
2. ....je pokusit se vyléčit
3. je nepřijít o všechny příjmy (např. na ulici)

.. další to už záleží jak na tom je v aktuální situaci.
Ale každopádně nevim jestli je větší hnus než závislost na tvrdejch drogách nebo chlastu
petrch

Když bude pak abstinovat, nikdo jeho pobyt v léčebně nebude řešit.Alkoholismus je nemoc, ne zločin.Horší bude, když bude dál pít, to vyletí z práce jistě.Je mně líto, jak jsi kočko zmatená, vyděšená, je toho na tebe moc, nevíš co dělat, trápíš se.Ale jen ty víš nejlépe, jak přítel pije, co vyvádí.....neomlouvej ho, a když nenastoupí na léčení, musíš být tvrdá, jakmile se napije, ať okamžitě jde.
Liba

Petře, alkoholismus částečně zdědíš, drogy se naučíš, alkoholismus se projeví za delší dobu, než drogy.
Liba

JE ŠÍLENÝ CO ČTU ALE TA RADA TOHO DPTIČNÝHO JE DOBRA... DIVAT SE NA DRUHEHO A VIDET JAK SE UTAPI JE SLENE JESTE KDIZ HO MAS RAD... MUSIS SI UVEDOMIT ZE POKAVAD NEPRESTANE JE TO SOBEC KTERIMU NA TOBE NEZALEZI... VYM JE TO BOLESTIVI ALE TAHLE HRANICE JE MOC DULEZITA PROTOZE CIM VIC MU JI DOVOLIS JI PREKRACOVAT ... TIM VIC JI BUDE PREKRACOVAT.... ALKOHOLICI BYVAJI KRUTI A JAKMILE ZACNO PIT ZATRACI ZABRANY JAK CITOVE TAK MORALNI... DRZIM TI PALCE A BUD TVRDA NENCH SI NIC LIBYT ALE POKAVAD JE AGRESIVNI TAK TO UDELEJ S NEKYM ... PRECI NEBUDES ZIVIT OBLEKAT SPAT S CLOVEKEM KTERE MU JE TO JEDNO.. KDIZTAK UZ TET TE ZA TU CITLIVOST KTEROU V SBE MAS BALIM.... trosku s toho co pises cejtim manipulaci od te rodiny..
Trifinger..

Stránka: 1...14151617181920...88
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter