Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...15161718192021...88
Dolů
Téma: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky
Re: Re:Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 10 rok, 2 měsíce  
muj pribeh je tomu tvimu hrozne podobnej... ilo mi 18 kdiz sem poznal julii... obadva sme fetoval.. ale ja ji myloval tak ze sem se snazil to utnout.. jenze jak to tak byva ona nechtel a tak sem ji ustupova austupoval.. az sem najedno zjisti ze ji jde jen o penize sex drogi atd... a kdiz sem si vsim ze jak hluboko se z lasky spadl tak mi to malem utrhlo srdce.. laska je slepa a mocna ... ten vztah trval jeste dalsi tri roky,.. trapil sem se atrapil.. az sem jednoho dne dospel k bodu u ktereho sem si rek dost a rozesel se s ni... odsala ze me vschnu radost ze zivota... kdiz sem se s ni rozesel a kouknul se naspet tak sem si rek jak si mohl bej se svoji inteligenci tak slepej... odpoved byla falesna laska z jeji strany.... zenskej a chlapu beha po svete plno staci jen si rict chci hledat to co je mi nejblis a jít do toho.... omlouvam se cestinu ale kdibych datloval spravne tak by to nebilo spontani..
TRIFINGER

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Nešpore čorl si mi korektor tak se nediv ze prdim nagramatiku.. proste kdibych to s tou klavesnici umel tak to pisu spravne.. ale ucit se to u toho co čtu nejde prisel bych o spontanos. a ta je dulezita protoze diky ni lide vedi ze to neni naka promislena fraska..
Trifinger..

Mam rad to co de ze srdce at je to jakekoliv.. a to je podle me to podstatne.. vsechno kolem je ukradene.. jen uprimnos , ciste sevedomi a prace sam na sobe je dulezita..
Trifinger..

ne tim to neni jak alkoholici tak toxikomani maji stejny problem.. ja sem myslel ze me odmytate proto ze sem bivali toxikoma. je to to samy ... mame vsechno podobny.. sori marek jestli to tak viznelo..
Trifinger..

Jedna vec to ze rikaq ze to zjisti v praci jejen vymluva aomluva pred tebou nikdo jiny nez doktor nema pravo lezt do zaznamu... jinak je to poruseni lekarskeho tajemstvi..
Trifinger..

stejne me ta cestina zacina srat
Trifinger..

Jedna věc, když někdo někoho miluje, tak udělá pro toho druhého změnu, a naopak.. láska není mam chybu změn se ty.. a výnucovat si něco, manipulovat, vyhrožovat. atd. a to znamená že láska od tohoto druhého člověka není tak velká jak si myslíte ... mylovat upřímě znamená byt k sobe féroví , pomáhát si ve zlem i dobrem . užívat si spolu denní radosti , byt k sobe ohleduplní . ne se trapit atd. jinak je to láska k prdu a falešna....
Trifinger..

Já třeba hledám už tři roky .... a dal sem si zásadu že dokavad nenajdu to co hledám budu preferovat náhodnej sex . samozřejmě bezpečně... další rada když začínáte abstinovat budte samy, až zvládnete samy sebe a budete cítit že to zvládáte
jěte dál. Láska na začátku abstinování je dost riskantí... city dokážou hodně vykolejit...
Trifinger..

Nešpore nesmějse se furt.
Trifinger..

Dávej si pozor na to alkoholismus častecně zdědiš. sice zdědíš.al kdo začal pít .. přeci ses nenarodil s flaškou v ruce.. aby to nebyla jen výmluva...
Trifinger..

Stránka: 1...15161718192021...88
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter