Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...18192021222324...88
Dolů
Téma: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky
Re: Re:Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 10 rok, 2 měsíce  
Tyto stavy můžeš mít od něčeho jiného, když už jsi čistá měsíc a půl.Snad ta neurologie zjistí, co ti je.Nyní se cpi viamínama, choď hodně ven, do přírody, nemysli na trávu a alkohol.
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

No Evo já mám přesně to samé...ikdyž dlouho třeba nepiju jsem vlastně docela dost mimo a mám hrozný úzkosti..jakoby jsem ve snu, obrovská únava hlavně ráno..přes den se to pak nějak rozhejbá, ale ráno jsem totálně v pytli..Nemůžu kvuli tomu chodit do práce už 4 měsíce mám neschopnost..Zítra jdu k lékaři vůbec nevim co jí zase říct.Pošle tě(mě) na psychárnu, nejhorší je , že jak se zmíníš o alkoholu už na tebe koukaj jinak...Oni a ani my už totiž nedokážeme poznat, jestli :

1) ty stavy jsou poškození z dlouhodobého chlastu
a nebo
2) chlast byl jen útěk od těchto problémů..protože vlastně chlast je obrovsky silný "prostředek" na krátkodobé potlačení uzkostí,psychostrachů,fobií,depresí...

Hrůůůza a děs, ale nejsi sama
michal

Je to šílené.Kdyby mě aspoň ty oči tak nezlobily.Teď tu byla známá a já jsem se vůbec nedokázala soustředit.Mám tak divný oči.Furt jak pod vlivem nějaké drogy.Před necelým týdnem jsem byla na CT plic a jestly s tý látky.No fakt nevím.Chápu úzkost,třes,psychické problémy,ale proč ty oči.Přijdu si jak přiotrávená.Psychika tu hraje taky svou roly to je jasný.Já fakt nevím.Michale taky jsem na vážkách či ji říct,že jsem přestala pít a hulit,ale já na ten chlast ani tu trávu už ani nepomyslím.Ale oni na mě budou čučet jak na alkáče a fetku no nedej bože,že mě to někam napíšou.Jsem v prdely.
Eva

Re: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 10 rok, 2 měsíce  
A to mám ještě 6tiletou dceru,která jde zítra do školky a pak na balet a já ji všude vodím a nedokážu vůbec psychicky fungovat.Dnes je to nejhorší.A celý týden nanovo.Já jdu na eeg ve středu a pak v pátek s výsledkama.Mám strach.
Eva

Mila evo to co pises je lastne normalni nei jak dlouho abstinujes,ale než se psichika a mozek vyronaji s tí ze naprijímají latku na kterou byli zviklí tak to tra... ja sem měl těžkou zaislos a srovnalo se mi to až po trech letech... je to prostě nasledek zneužívani latek.. tet ti něco řeknu bud ráda za to co se děje mě to třeba poškodilo mooek a oči tak že budu do smrti šilhat a nedá se to napravit... jestli maš strach to řict svímu lekaři tak dělaš chibu.... je to dost zasadní , někteři to neudělali a už so někde odkud se nevrátí.. Lekař pkud ty to nedovolíš nesmí nikomu nic říct je to lekařské tajemství a kdiby ho porušil de sedět... drž se a držim ti palce..
Trifinger..

Další věc musíš s tím bojovat tim urichlíš to že to přestane... další věc je že marihuana muže vyvolat schizofrenii a pokud to hned někdo nevihodnoti a nezamedikuje mohla by silit a silit .. od toho sou tu doktoři... nebo jeste paranoidita.. typicky marihuana... mysli na svijí dceru jak tě myluje....
Trifinger..

Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Pochop mohlo by tě to zničit mnohem víc .. co je lepší zastavit to nebo to tajit a pak jednou skoncit v bohnicích jako ležak... tohle neni sranda někdy se s tim mozek prostě sám nevirovna.. mužeš se tim zatajovánim uplně odělat...
Trifinger..

muže to bejt treba jen chemie mozku.. to vyš ony s ety receptory pak mstěj za to huntování ....
Trifinger..

Mužu ti říct že chapu tvuj strach měl sem ho taky... Mám to ho za sebou hodně a nikdo o tom nic nevi.. protože sem si to tak z doktorem stanoil.. naopak kdiž doktor vidi ze bojujes tak ti vyjde vstřict.. dokotoři rozumí tvím obavam i pocitum... nejsou to zradci jak si myslíš...
Trifinger..

Stránka: 1...18192021222324...88
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter