Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...19202122232425...88
Dolů
Téma: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky
Re: Re:Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 10 rok, 2 měsíce  
Myslíte,že by ta bolest očí mohla být s psychiky?
Eva

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Spíš od nervů
petrch

Takže si myslíte,že bych měla jít zítra k obvoďačce a říct jí ať mě napíše doporučení na psychiatrii a pak jít k té neurožce a říct jí,že jsem tedy abstinující.Nezneužije toho lékař?Nemůže na mě poslat sociálku,kvůly dceři.My jsme absolutně normálně fungující rodina jem jsem si po večerech dala tak 4x do týdne pár pohárků vína sem tam čouda,ale nikdy jsem se neválela po zemi či tak.Zítra jdu k obvoďačce ať mi veme krev a zjistí tedy jak mám poškozený mozek z krvy tu mám fajn tu obvodní a v úterý jsem objednaná k psychiatričce a ve středu na eeg a v pátek na výsledky.Já mám strach kvůly malé.Ale půjdu do toho.Musím..
Eva

Já nevím..
pít v ČR zakázané není.Ale nedokážu poradit.

PS:Já jen zastávám můj názor (hodně vlastních zkušeností), že chlastá 80% republiky, ale na těch. cca 5% alkoholiků z nich co jim nebylo z hůry dáno chlastat (ale nikdo jim to předem bohužel neřek a když na to přišli sami už to bylo v prde.i) se ostatní dívaji jako na něco špatnýho,slabýho..ikdyž maj třeba zrovna flašku piva v ruce + 2 promile v makovici..to je jedno.

Mezi ty ostatní nepočítám lidi, co o tom opravdu něco vědi
petrch

No uvidím jak to dopadne.Řeším hlavně jak to tý doktorce podat,aby mě opravdu nezařadila mezi ty poslední co jim nepomůžem.Bože až už to skončí,ale vím,že je to běh na dlouhou trať.Už teď se děsím rána.Jdu s malou po 3 týdnech do školky a ty stavy nastaly právě během toho volna.Aspoň ty oči kdyby přešly.Jinak se dá vše zvládnout.Abstinovat jsem odhodlaná na 100%.Jsem z malého maloměsta a všichni tu ví o všech všechno.Já su tak strašně debilní to je hrůza...
Eva

Panebože, tady je debilů. Díky, díky, když Vás čtu, nikdy nebudu chlastat. Proč se nenecháte někam zavřít, hovada?Překládá z hebrejštiny - to je delirium, ne? Nedokáže napsat souvislou větu bez toho, aby tam napsal 100 chyb. Fujt tajksl, to funguje líp než antabus..
Anonym

padej do práce ty hovno skládat palety at je na sociální dávky
dave

Eva napsal:
No uvidím jak to dopadne.Řeším hlavně jak to tý doktorce podat,aby mě opravdu nezařadila mezi ty poslední co jim nepomůžem.Bože až už to skončí,ale vím,že je to běh na dlouhou trať.Už teď se děsím rána.Jdu s malou po 3 týdnech do školky a ty stavy nastaly právě během toho volna.Aspoň ty oči kdyby přešly.Jinak se dá vše zvládnout.Abstinovat jsem odhodlaná na 100%.Jsem z malého maloměsta a všichni tu ví o všech všechno.Já su tak strašně debilní to je hrůza...

Eva:
Lidé trpící těžkou depresí jsou podle neurologů jako jediní schopni vidět realisticky budoucí rizika...

takže je to i dobré

PS:takže jak vidíš zde, sajrajt je i mezi "lidma" co nepijou
zbytečné je řešit, oni mají potřebu řešit druhý
petrch

Tak je po druhé hodině ranní a já mám stav na umření.Třes rukou,moták hlavy a šílené řezání očí.Doufám,že mě ta doktorka něco dá na ty oči.Jo možná by mě to pomohlo skládat palety jak tu píše pan Dave,ale nevím jestly by nebylo i těm paletám ze mě blbě.Abstinovat,abstinovat,abstinovat....
Eva

Evi, pij čaj, hodně, ať nejsi dehydrovaná.Přežij krizi, musí to přestat, doufám, že brzy budeš na tyto pocity jen vzpomínat, možná jsou potřeba, aby jsi vážně s pitím sekla.Dave, naši tady , když pijí, odevzdávají takové daně z alkoholu státu, že jistě na ty sociální dávky máš.
Liba

Stránka: 1...19202122232425...88
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter