Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...20212223242526...88
Dolů
Téma: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky
Re: Re:Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 10 rok, 11 měsíce  
Milej anonime hnus je někoho shazovat a povyšovat se u mě to neni gramatikou ale klávesnicí... jinak to by si muselo umět číst to předtím.. než řikat !debilů! to je pro mě inteligentnější překladat si z aramejštiny .. aspon to trápí mozek... poprosimte uy sem nechod tady se rešej duležity věci a jen negramot to nepochopi.. my máme chiby ty ne tak k sobě nepatríme...
Trifinger

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

hele dave tě asi chce zabýt v žádným případe nedělej zatim nic těžkýho.. neboj se dopadne to dobře evi i kdiž se neznáme.. to co popisuješ je chemie mozku... tejden a dva pocítíš změnu.. je to uplně to samí co sem měl já... já se taky bal bylo mi zle...
Trifinger

Evi doktorce to podej upřímně a řekni jí co řekneš stanov si svoje pravidla ,ukaž jí svoje pocity... opakuj si je to doktor a chce mi pomoct... doktoři si tuhle profesi vybrali z nákýho důvodu ne proto aby zrazovali nebo ubližovali ... a kdyby něco tak pošli na tu doktorku číslo a já už to zařídím to bys čučela ... nevíte někdo jak se píše !k! s háčkem. když už jme u té gramatiky.
Trifinger

Evi,
dej vědet, jak dopadlo vyšetření. To může být i příznak jiného onemocnění, které se rozběhlo, díky oslabenému imuitnímu systému tvým předchozím životním stylem.
Drž se.
Stopka

Trifi, k s háčkem jak se píše nevím, ale vím jak se vyslovuje)))
Zdar a neřeš to, já po tobě čtu v pohodě.
Stopka

čoveče anonime delirium chlastat zavřít někam debilové. Hele nepiješ něco .. Tyhle výyrazi moc na inteligenci nepoukazujou prtože inteligentní je rozumět druhým a jejich chybám... inteligentní je nepovišovat se neponižovat.. to je profil hnupa..
Trifinger

Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Pořád přemejšlým nad tou češtinou a opakuju si ! Ema mele maso,máma mele taky! řikám si á s hačkem , v s čárkou,j s tečkou. fakt chudá ta klávesnice..
Trifinger

Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Trošku mě mrzí že se tu nemají používat sprostá slova . protože když dáte ne sprosté slovo důraz strašně se člověku uleví, je to součást ventilace čechú. vím jde tu o nápravu charakteru, ale myslím že sprostá slova jsou součástí českého jazyka .. proč se vyvinula když je nemáme používat. a proč je nepoužívat když člověku uleví . třeba hovno, nasrat,prdel, posraný atd.... V tu chvíli jedno sprostý slovo vidá někdy za deset normálních...
Trifinger

Stránka: 1...20212223242526...88
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter