Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...21222324252627...88
Dolů
Téma: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky
Re: Re:Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 10 rok, 2 měsíce  
To je prdel! Nikam nejdu:-)
Už jste si ostatní konečně všimli, že Trifinger je Renata. Schizofrenie jako vyšitá.
Rendo, prosím, vysvětli ostatním, o co méně jsi anonymní, když místo pod nickem Anonym, máš nick Renata? Mně to spíš připadá, že jsi volila nick, kde nejsou i/y:-).

Trifi, klávesnicí to fakt není:-))).
Vřele doporučuji, vykašlat se na Areméjštinu, vzít pravidla českého pravopisu, a přestat tady ze sebe dělat vola:-).

Trifi alias Rendo, začneme 1. lekcí - anonym se píše s y.

Příjemný den všem
Any
Anonym

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

No ale tet si zase říkám že si protiřečím... ještě že si po sobě mužu přečís a najít si chybu... vlastně sem tet zjistil že se ve mě pere ta inteligentní část s tou jednoduchostí obyčejného člověka.. to je úžasný...
Trifinger

Kolik chyb sis tam našel?:-D
Anonym

já nejsem Renata at mi nekradou mojí negramotnost ... nekradte mi chyby.. sou moje...
Trifinger

Sem hrdej na to že tu s tou klávesnicí tak bojuju hold začínam jako debil tak je to u všech...
Trifinger

Tak vám musím říct zkušenost,kterou jsem dnes měla u obvodní lékařky.Ani se na mě nepodívala a hned na psychiatrii.Když jsem řekla,že jestly by mě poslala na neurologii tak řekla,že neví co tam.a jak jsem zmínila alkohol tak čau.Hotová za 5min s žádankou na psychiatrii.Tak zítra jdu na 10hod.A když jsem jí řekla o těch očích tak řekla,že to jedno s druhým souvisí.Myslíte,že mi tam pomůžou.Já už brečím jsem zoufalá.Té jak řeknu chlast a iont tak budu za totál fetku a alkačku a nrvím teda kdo mi pomůže.Jak bych měla postupovat?
Eva

Jsem rozhodlá abstinovat do konce života:Nedotknu se toho ani toho zeleniska.Teď se mě ptal muž co jak jsem dopadla a když jsem se rozbrečela tak řekl,že neví jak mi pomoc a prý nic nedělám tak z toho to mám.Mě asi nikdo nepomůže.A zas ty oči.Koupila jsem si aspoň kapky,ale nevím jestly budou k něčemu.Ať už to přejde..PROSÍM....
Eva

ale zas to neberte zle sem rád že mě někdo kontaktoval.. jestli on ten anonym není nějakej psycholog se mi zdá že tu někdo troch tuká na místečka .
Tryfinger

Jestli se k tobě chovala hnusně tak my dej číslo a já jí dořvu .. Stydim se za tu doktorku. jestli byla hnusná. V žádnym případě se nench odbývat... normálně m to rozčílilo..
Tryfinger

Eva napsal:
Jsem rozhodlá abstinovat do konce života:Nedotknu se toho ani toho zeleniska.Teď se mě ptal muž co jak jsem dopadla a když jsem se rozbrečela tak řekl,že neví jak mi pomoc a prý nic nedělám tak z toho to mám.Mě asi nikdo...

Evka,
...rozhodla si sa... a správne! S trpezlivosťou (naj)ďalej zájdeš!

(Chlapovi odpusť jeho nevedomosť!... aj on potrebuje čas!)

Čas je najlepší lekár...
(Pokiaľ to nie je *retinopatia/odlupovanie očnej rohovky* - vždy je šanca na úzdravu!)
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Stránka: 1...21222324252627...88
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter