Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...22232425262728...88
Dolů
Téma: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky
Re: Re:Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 10 rok, 2 měsíce  
Evi,
to se možná budeš divit, ale Tvůj muž má pravdu. Když začneš pořádně makat,nebudeš mít čas na alkohol ani drogy.
Jinak, co se týče těch očí, může to být glaukom, či něco podobného. Alkoholici to mají často, je to způsobeno nitrolebečním tlakem, často v tom hraje roli velký stres.

Jdi se projít a vydrž. Svět patří velkým hráčům a ne lemrám a přizdisráčům;-)
Anonym

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Evo,
a co třeba i navíc zajít na oční? Změří oční tlak, vyšetří oční pozadí. Měla jsi toto vyšetření?
Na oční nepotřebuješ žádanku od mudr. Pro svůj klid tam jdi, jestli si takové vyšetření již neabsolvovala.
Stopka

Něco ti řeknu Nešpore máš jednu chybu ... je mi 30 a abstiynuju 5 let a nesnáším tvojí podezíravost .. bohužel sem právem shodil tvojí teorii že člověk pod určitou věkovou hranici nemůže abstinovat.. a jestli to neunášíš tak si mě nevšímej... já o tví falešný abstinenty co chlastaj víno než tě jdou poslouchat nestojím.. tady je to fajn tady nemaskujou a nelezou do prdele... a to ty máš rád. Občas ti říkám doktor halíř protože jek to není po tvým tak to shodíš... tomu říkám ubohost. donutit někoho znova fetovat pomocí protokolu není nic složitého pokavad měl tu psychiku narušenou ... ale na mě nemáš i kdyby si skákal 3 metry vysoko.. to co si ty odsoudil zvládla jiná.. a tet si říkám největší odborník na návykové nemoci a nepoznal že je to jen lékama..a psychikou... nechcete mě třeba zabít za to že abstynuju!!!!
Trifinger

Hráčům já o svůj život nehraju protože ho mám rád.. práce jo ale až po vyšetření,.. co když vy chytráci pude makat a něco ji rupne v hlavě jak víte alkohol mozek rozežírá..
Tryfinger

Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Já na očním byla.Dal mě brýle na dálku,ale to není tím.Když si je dám Tak se mě motá hlava a pak mě začne šíleně bolet i když je mám dlouho.Už vás seru,že furt skuhrám.Snažím se funguju,ale furt mám jakýsi blok,který nejde odbourat,abych ten svět viděla reálně.Nemůžu se soustředit,protože mě strašně blbnou ty oči.Já doufám,že mě ta psychiatrička pomůže.Snad mě nenechaj zdechnout jen kvůly tomu,že jsem prostě slabá a propadla jsem tomu.Měsíc a půl,ale nic a ani na to nemám myšlenky.Jen tohle ty zdravotní komplikace...
Eva

žádný takoví komplet vyšetření .. A potom.. co když má počáteční schizofrenii nebo paranoju nebo má něco s hlavou vemeš si život na triko..
Trifinger

Ahoj,potřebuji poradit,možná i trochu povzbudit.jsem alkoholik,nepiji roky,ale mívám přestávky,tedy mívala jsem...teď už jsem pila 14 dni v kuse,ne do nemoty,ale musim si udrzovat hladinku.včera jsem si řekla dost.vylila jsem zbytek toho co jsem měla doma,šla brzo spát,ale v noci bylo zle....ne zle jako jindy,ale tohle jsem ještě nezažila....nejen třes,pocení a paniku,ale úplný pocit že šílím a že se buď zblázním nebo umřu.Mela jsem pocit že mám mozek úplně někoho jiného,moje tělo není moje a že jsem někde ve snu...zatím držím,ale je tohle u odvykání normální a za jak dlouho to přejde.děkuji za odpovědi
adina

No jo,ale komu o tom glaukomu říct?Psychiatričce či komu?k mojí mudr se mi po dnešku moc nechce.Snažím se nestresovat.A opakuji na chlast i drogy vůbec chuť nemám.Mám jen potřebu se vyléčit.Kvůly dceři,sobě a rodině,která krom muže vůbec netuší,že něco takového prožívám...Děkuji moc,že se mi snažíte pomoci...
Eva

Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Stránka: 1...22232425262728...88
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter