Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...23242526272829...88
Dolů
Téma: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky
Re: Re:Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 10 rok, 2 měsíce  
Já si nechci sáhnout na život já ho chci žít a proto žádám o radu..
Eva

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Já vystupuju za koho ... asi za Renatu kterých je v ČR 2 miliony ne .. příjmení hrdino ... Výš co v tobě vidím tet to že nedokážeš ustoupit a rveš se za sví místo .. proč? tady má snad každej právo se vyjádřit a to co píšu je z mích zkušeností... jak dlouho abstinuješ..___???? Máš fakt sebevědomí umlátit nováčka který má poprvé v žvotě svýho kompa protože je z chudý rodiny. koukám hledáš chyby co takhle koukat na ty svoje... zneužíváš svého postavení ke srážení nováčku pecka .. místo y,i budu psát sem dyslektik . když nemáš žádné tajemství tak jakou máš úchylku jak víme každý má nákou.. chci tví
Tryfinger

1. pravidlo : chran lidský život..
Tryfinger

Obvodák doporučuje psychiatrovi psychiatr doporučuje vyšetření který ti musí napsat obvodák.. oni se takhle kontrolujou navzájem.. říka se tomu dvojitá kontrola kvůli tomu aby eliminovali chyby. kterých je člověk schopný, jelikož člověk není dokonalí...
Tryfinger

Adino, uháněj k lékaři, vypadá to na menší Delirium, pozor na to.Měla bys abstinovat pod lékařským dozorem, sama to těžko zvládneš, dostaneš se do kolotoče pití, trápení, znovu a znovu pokusy abstinovat, určitě potřebuješ radu odborníka, nějaké léky.
Liba

zítra tam jdu.Jsem vyklepaná,vystrašená a hrozdně nervní i když se snažím si furt říkat vše bude ok,jsi ok a hlavně žádný stresy.Hlavně jestly mi bude ochotna pomoci když je to z toho chlastu atd.
Eva

Adino jdi hned k lékaři ať nedopadneš jako já.Jsem v totálních sračkách,ale naději mám.Sama to taky nezvládnu.
Eva

Ja napsal:
Eva napsal:
Jsem rozhodlá abstinovat do konce života:Nedotknu se toho ani toho zeleniska.Teď se mě ptal muž co jak jsem dopadla a když jsem se rozbrečela tak řekl,že neví jak mi pomoc a prý nic nedělám tak z toho to mám.Mě asi nikdo...

Evka,
...rozhodla si sa... a správne! S trpezlivosťou (naj)ďalej zájdeš!

(Chlapovi odpusť jeho nevedomosť!... aj on potrebuje čas!)

Čas je najlepší lekár...
(Pokiaľ to nie je *retinopatia/odlupovanie očnej rohovky* - vždy je šanca na úzdravu!)
Akorát mám starost stalo se mi něco podobnýho a doktoři se na mě vysrali a já zbytečně trpěl.. lékař je vždy první.. nevíš co ti může bejt. o to mi de.... nechci aby se tahle chyba u někoho opakovala.. je to zbytečný ! Díky tyhle debilitě tet šilhám..
Tryfinger

dupej kopej řvi právo je na tví straně...
Tryfinger

Stránka: 1...23242526272829...88
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter