Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...24252627282930...88
Dolů
Téma: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky
Re: Re:Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 10 rok, 2 měsíce  
nechci vás strašit jen vám chci ukázat největší chybu kterou můžete udělat... žil sem v bolestech a úplně zbytečně .. to vy nemusíte .. co je lepší hrát že sem v pohodě.. a zkončit jako mrtvola.. stačí dobrej psychiatr a tyhle stavy zmizej... vhodný léky abstinence nakej ten čas.. a de to hlavně abstinovat...
Tryfinger

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

kdo tu zná tu renatu.. mam strach ze mi chce zase někdo napadnout domov
Tryfinger

dá se dostat ze všeho skoro stačí dodržovat postupy .. v tom čem sem byl já se nedalo dostat ale dostal sem se z toho... z to co vyctuju to ještě není takovej průser ale neprotahuj to... ty to dáš ti věřim..
Tryfinger

řeknu ti jednu věc jednu dobu sem trpěl strašnou diskriminaci kvůli tomu že sem šilhal dělali ze mě úchyla atd .. jen proto ze sem byl pohlednej a chytrej.. to není že by vám něco hrozilo .. vlastně sem žil v úplný dyskrymynaci... budte radi ze vas problem je alkohol ... to je jeste mrnous.. no ne zas takovej... proto ten pseudonym.. kriju si tim novej život.... u mě je to trochu jinak..
Tryfinger

Vlastně sem byl od patnácti zneužívanej partou . a nevidel jsem to .. ta parta mě využívala jako bílího koně... žil sem ve strachu bolesti atd .... bylo to šíleny nemel sem misto kde bych mel klid zadny kamarady nic nikdy sem nebyl trestanej. nic takovyho... nemate se ceho bat to je pitomina...
Tryfinger

spíš bych řek že se mě snažili odělat aby nebyl dúkaz což sem byl já... zničili my vlastně 15 let života do 25 let sem nepoznal lásku ženy. ani žádnou jinou lásku.. muj sen ve20 byla eutranasie. chodil sem po svete plnej bolesti se snem o mylující rodině.. a svým domově....
Tryfinger

do 30 do tet sem nepoznal kamarada ani spis nenalezl uplnou duveru k cloveku... proste hledaj chyby a jak ublížit.. jen proto aby aby meli pravdu druzi... naky jejich utkvelí predstavy ze neco skryvam..
Tryfinger

Trifi to máš to samý co já.Odmala zneužívaná těma rádoby kamarády co mi podávaly různý látky a pak mě psychicky drtily a dělalo jim to dobře.A matka trpící depresemi a únik od ní,protože byla šílená A furt samota.S nikým si nemoc popovídat to mám do dnes.I když mám muže nikdy neposlouchá můj názor,musí být vše po jeho a dítě se nám narodilo s rozštěpem atd.Byl to prostě únik.Teď čtu názory na tu psychiačku a má samé dobré,velmi dobré.Doufám a modlím se,že mě pomůže..Věřím,že to přejde a já se z toho dostanu.Všem vám tu moc držím palce a psychicky jsem s váma ať to taky dokážete.J8 abstinovat BUDU!!
eva

Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Tryfi - dej si fakt bacha na Renatu. Píše i jako Žanda pro Renatu. Nenech se od ní zblbnout! Radši si s ní vůbec nepiš!
Anonym

Stránka: 1...24252627282930...88
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter