Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...25262728293031...88
Dolů
Téma: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky
Re: Re:Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 10 rok, 2 měsíce  
Tryfinger napsal:
...tet šilhám..

*Strabizmus=škuľavosť/šilhání* je z iného súdka...

(Nepoznám alkoholika, ktorý by z pijatiky oškuľavel! Oslepnúť z metanolu alebo sa odfajčiť etylénglykolom/fridexom možné síce je ale ďakujem, pán vrchný, už mám dosť, nič viac konzumovať nebudem a nič si už neprosím!...) (...ani účet!)
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

to naprosto chápu:já do 25let myslela,že si o mě nikdo ani nezakopne.Byla jsem(aspoň jsem se tak cítila a "kamarádi"mě v tom jenom utvrzovali)póvl lidstva a pak jsem potkala svého muže.Začaly jsme jako dva narkomani,ale on je teď úspěšný podnikatel absolutně nad věcí a já si vedle něho příjdu jak totální troska.Narodila se nám dcera.Vše krásné.Po roce abstinence první prdík a první sklenka,pak každý víkend vínko atd.A on naprosto ok přestal jak já.A já v troskách.Teď se mě zeptal zda mám ty stavy co včera říkám,že jo a on mě prosil hlavně ať nejím žádné léky,že by to byl konec našeho vztahu.Já nevím co dělat?
Eva

Anonym napsal:
Tryfi - dej si fakt bacha na Renatu. Píše i jako Žanda pro Renatu. Nenech se od ní zblbnout! Radši si s ní vůbec nepiš!

..., že by dve dušičky v jednej schizofreničke?
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Evo, zajdi na nejbližší skupinu AA, tam najdeš zázemí, nutně ho potřebuješ, i porozumění, pomoc.Neváhej.
Liba

Hele myslíte si,že bych to mohla zvládnout sama bez antidepresiv.K osychiatrovi bych docházela,ale třeba jen by mě dal nějaký vitamínek na mozek No uvidíme co mě dá za diagnózu.třeba teď jsem ok,tedy stavy jsou furt ale jsem taková ok.Muž říkal,říkej si to je abstinenční příznak ty nejsi blázen.Zachvíly jdu z Emou na balet tak uvidím co den dá..Hezký den.Večer se ozvu..Co je to Libo skupina AA?Anonimní alkoholici.Já jsem z tak prťavého města to tu vůbec není.Tu si musí každý pomoc sám..
Eva

Jsou to Anonymní Alkoholici.Někde poblíž jistě skupina je, pro tebe akutní.Najdi si skupinu na internetu, mají své stránky.Sama bych jistě nezkoušela experimenty, jsi na tom dost zle.Tam najdeš to, co potřebuješ vědět, pomoc.
Liba

Evi
moc ti fandim ať to zvládneš.Já dnes již 117 den abstinuji a můžu ti říct že i já i po těch 4 měsících mám někdy stavy podobné těm tvojim.Prostě mozek se nedá oblbnout a pořád se zkouší dožádat toho na co byl zvyklý.Ale více dnů je krásných a střízlivých.Když přídou ty blbý stavy tak to řeším jedním lexaurinem snažím se tělo i mozek zaměstnat něčím abych je zmátl.Unavit se a s čistou hlavou do peřin.Nevím ale antidepresívům se nebraň pomůžou ti a nejsou návyková.Já jsem již rok na AD a celkem mi pomáhají.Ale hlavní je psychyatr a psycholog.Ti mi dávaj nejvíc.Vydrž a výsledky se brzy dostaví.A věř tomu stojí to za to.Držím palce
Víťa 117 dní čistý
Vít Štadler
Senior Boarder
graphgraph

dik kamoše beru.. dost mě teda zranili některy věci si řikam jestli tu vubec funguje administrátor... ponižovaní manipulace zranování. docela husty .. presně nešporova stránka. mě ten admynistrator připadá divnej.. pravidla typu mam něco s očima : bež házet palety je asi naká debilita.... aby tu lidi skrejvali bolesti a měli strach z doktoru co to je.??? to neni normální...
TRIFINGER

Abych pravdu řek končim tu zoofilni adminystrator tu podporuje vraha Nešpora ... fuj tajbl od tebe terapeutak . dik od krve nešpore nechci... Vám fandim chodte k doktoroi a nepozabijejte se tu... Necejtim tu bezpečí..
TRIFINGER

Ještě to zkusim sem přejšlel.. toho zoofila s tim vrahem sem taky přehnal.. mlčochoi podle ty fotky taky proedli pekný ěci..
TRYFINGER

Stránka: 1...25262728293031...88
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter