Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...26272829303132...88
Dolů
Téma: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky
Re: Re:Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 10 rok, 2 měsíce  
Hmmm neřikej dokud nepřeskočíš... Sloenský Bratře.. Ja to mám z drog a sranda to neni... nepřej si idět suj mozek... normálně žiraina... to je taky jeden z nejpádnějších duvodů.. proto je pro mě prní praidlo doktor.. ČILI CHRAN LIDSKÝ ŽIVOT JESTLI SOUHLASÍTE ... PANE MAŠINFÍÍRO. JINAK U AS NA SLOVENSKU MÁM UJA ZOLIHO...
TRYFINGER

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Věc o který tet přemejšlim je že by se tu lidi mohli trochu hlídat co se týče zdraví... Musíme si uvědomit jednu věc jsme skupina lidí kteří se prostě dotkli něčeho co huntuje život... Nikdo jinej než doktoři a mi nám neporozumí... kdyby nebyly doktori potřeba tak asi nejsou... Já prostě chytám vztek kdiž někdo machruje se zkušenostma a radama aniž by toho druhého viděl doktor.. nevíš co tomu druhýmu mužeš poradit a muže to bejt nenapravitelný... Tohle sou věci kterejma se zabejvám už hodně dlouho taky je to koníček kterej mě z toho dostal protože psychologie je nevičerpatelná věda... Vybral sem si jí proto schválně jelikož mám schopnost se věci učit trochu richlejc než je třeba a pak mě ty věci omrzí... taky je tom to magično i ta alchymie......
TRYFINGER

Když nademnou vynesli rozsudek. že je moje léčba nemožná ,tak sem se cítil jako odpad, a řekl jsem si že si dokážu ,že to neni pravda .. a že se spletli.... a tak se dá říct :začal studovat sám . anatomie chemie psichologie atd.. začal sem čím dál víc chápat sám sebe, své mechanismy prozkoumal sem ruzný koutky sama sebe a do dnes ještě zkoumám... ale mužu říct že tich pět let abstinence stojí za to každej den... dny a měsíce už ani nepočítam , převed sem si to na poznání novích věcí zažitku a tak... raduju se ze spanku ,prace, humoru ,každýho novýho rána ,jídla. kdiž se kouknu spátky tak si řikám jakej se byl vůl ,a nevážil si obyčejnejch věcí které vlastně nejso obyčejné...
TRYFINGER

TRYFINGER píše:
Když... se kouknu spátky tak si řikám jakej se byl vůl ,a nevážil si obyčejnejch věcí které vlastně nejso obyčejné...

Trojprst/Trifinger,
...prajem Ti mnoho zdaru a úspech. Drž sa!!! Neprerušuj už raz prácne vydobytú triezvosť!

("Ťažko získal - ľahko stratil"... a na stromoch nerastie. )
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Dik to samé přeju já tobě... Uvědomuju si co sem dokázal a vážim si sam sebe i toho kolem sebe.... popsal bych ti to jako zavyslost na nedrogovém životě... je to prostě nádherný..
TRYFINGER

Každej den ráno si dělám malou radost kaféé latéé se skořicí.. uplna parada ... rad si třeba sednu, a pozoruju ten život kolem sebe ,a řikam si co bych ztratil kdibych si zpet nevibojoval střízliost..
TRYFINGER

Svuj minulej život jsem vnímal jako zrdcadlo. jako zrdcadlo co se rozbilo. tet si s usměvem říkám ,že sem poskládal zpět nejtěžší skladanku, a to je život jaky měl být už od začátku.. mužu vám říct že to zrdcadlo každej den leštim...
TRYFINGER

TRYFINGER píše:
...mužu vám říct že to zrdcadlo každej den leštim...

Trojprstík,
...život je skôr mozaika - ako si ju poskladáš, tak budeš žiť!
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Tak, tak, potěšit se, dívat se na svět střízlivě, usmát se, není to málo, a důležité je si uvědomit, že kdybych pila, nevidím ten hezký svět.Ubližuji sama sobě, vědomě.
Liba

Líbo to potěšit se je jedna z nejdůležitějších věcí... protože tahle odměna neni falešná jako bývala.. a nejlepší na ní je že tě neničí ale naopak..
Tryfinger

Stránka: 1...26272829303132...88
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter