Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...28293031323334...88
Dolů
Téma: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky
Re: Re:Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 10 rok, 2 měsíce  
když si mluvila o tom že nechceš skončit jako bezdomovec, tak to je hodně dobrá motivace.. Sám sem o tomhle přemejšlel .. jídlo z popelnice, nikdy nevíš jestli tě někdo neprobodne,žádnej domov . nikdo kdo by ti dal lásku pohlazení... tohle sou ty nejkrutější konce , koukněte se třeba na toxikomany začátečníky. Myslí si jaký sou frajeři přitom se vlastně zabyjej a okrádaj se o to co je ve skutečnosti to krásné... první holka,auto , pracovní postupy rodina a tak... Řikám tomu žít na úkor svojí budoucnosti a svého života.. Vzpomente si třeba na to jaký to bylo když jme jako malí stavěli hrady z písku , to byli takoví zážitky a nebyl potřeba chlast ani drogy. a to opojení normálně v říši divů... Cvrnkání kuliček do důlku, rvačka o bonbony s holkama. když si vzpomenu kolik vlasů mi vytrhali a ty škrábance a kousance...
Tryfinger

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Tet když si vzpomenu na ty škrábance a kousance.. si říkám : já měl ale holek škoda že sem v tu dobu nevěděl že je to projev lásky...
Tryfinger

Tet si ještě vzpomínám na to ,jak jsme si hráli,jako malí s bratránkem na mimozemštany. Tenkrát sem vzal stříbrnou barvu a od hlavy k patě sem ho natřel na stříbrno , ještě do tet si to vyčítám . když si vzpomenu na to jak byl rudej od paty k hlavě z drhnutí... A jak brečel že už nechce a já brečel tak za to jak mi tátá namlátil prdel... A když nás nachytali na pudě kouřit vajgly. to byli tak krásný prúsery.Když se na to tet dívám zpetně.. Já byl nejvetší a nejlepší rošták v okolí. postrach vesnice... A nedávno sem zjistil že na mě táta dělal jako že je nasranej . A když si o nás pak otcové povídali v soukromí tak táta byl nejhrdější ze všech...
Tryfinger

Další část z dětství na kterou jsem si vzpoměl... Vždycky když někdo z nás z bratránkem měl prúser tak ten druhej kterej ho neměl začal schválně zlobyt . a díky tomu se vždycky ten co měl průser dostal ven... takhle sme to dělali asi rok než nám na to přišli..
Tryfinger

Trojprstík,

radujem sa s Tebou - Tvoja gramatika sa badateľne zlepšuje!

(Že by korektor alebo *ranné café* du lait?.../zlobiví hoši?/)
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

korektor napovídá a já opravuju , tet si říkám že ta čeština byla opravdu hrůza.. to je praávě to odpoutat se od těch špatnejch myšlenek.
Tryfinger

závěr z mého dětství zní ":: mimozemštani jsou stříbrní,kdiž tě holka nekousne tak to není ta pravá a co se naučíš v dětství vdospělosti najdeš.
Tryfinger

Zlobiví hoši přesná trefa.: potom už stačilo se něčeho jen dotknout, a celá vesnice měla poplach. du makat někdy pokecáme... Jsi dobrej týpek.
Tryfinger

Dotazník - bakalářská práce (Anonymní alkoholici) Před 10 rok, 2 měsíce  
Dobrý den,

jmenuji se Dominika Mrkosová a jsem studentkou 3. ročníku oboru Speciální pedagogika na Pedagogické fakultě Univerzity Karlovy v Praze. Dovoluji si vás oslovit a poprosit o pomoc při tvoření praktické části své bakalářské práce na téma „Svépomocná léčba alkoholové závislosti v rámci setkání skupin Anonymních alkoholiků“. Toto téma jsem si vybrala především z důvodu, že v mém blízkém okolí se nacházejí lidé, co mají s alkoholem problém, avšak oni sami to zatím nevidí. Proto bych této problematice chtěla více porozumět a podle toho, co jsem na setkáních AA viděla a slyšela jsem přesvědčená o tom, že docházení na setkání je pro mnoho alkoholiků jedinou věcí, která je udržela střízlivé. Pro výše zmiňovanou praktickou část své bakalářská práce, jsem na základě pozorování na setkáních AA a čerpání z literatury věnující se tomuto tématu, vytvořila dotazník, na nějž se níže nachází odkaz. Jestli tedy jste členem AA, nebo jste kdykoliv ve svém životě docházel/a, či docházíte na setkání AA, tak bych Vás tímto chtěla požádat o chvíli Vašeho času vyplněním zmíněného dotazníku. Dotazník je samozřejmě zcela anonymní a získané údaje nebudou užity k žádným jiným účelům. Bez pomoci z Vaší strany nejsem schopná bakalářskou práci dokončit a tak Vás velice prosím o shovívavost, důvěru a vstřícnost.

www.survio.com/survey/d/R2I3I1A4J0K0M2Q4Y

Předem mockrát děkuji za vyplnění dotazníku,

s přáním hezkého dne,

Dominika Mrkosová
Dominika Mrkosová

Milá dominiko AA jsem nikdy nenavštěvoval a ani nejsem alkoholik,nybrž byvalí toxikoman. Ale teto problematice také rozumím , a to z toho důvodu že jso si tyto problematiky velice blízké. řekl bych že tam jde skoro jen o záměnu látek. Ale způsoby odvikání jso totožné... myslím si že lepší by bylo domluvit si termín ,a váš dotazník uskutečnit tady za přítomnosti lidí kteří mají tento problém.. A to z důvodu kontroli těchto abstinentů.... s pozdravem Tryfinger..
TRYFINGER

Stránka: 1...28293031323334...88
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter