Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...29303132333435...88
Dolů
Téma: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky
Re: Re:Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 10 rok, 2 měsíce  
Asi tak zhruba tuším o co jde, speciální pedagogika,návikové látky ,aa , pár svích studií už jsem udělal, ale nejsem studen jen amatér který se tomuoto take venuje, a to z důvodu své závislosti, a také jako mé volnočasoé aktivyty čili koníčku. myslím si že tu pozorování mužete načerpst mnoho znaloszí...
TRYFINGER

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Hel al eto neznamená že vás tu někdo pozoruje.. Voni chtěj jen zkušenosti aby pomohli druhým.. šichni sme tu anonimě ja ty vy oni.. já trpim diskryminací takže se nehodlám obětovat...
TRYFINGER

Úsměvy smutných mužů - Zápisky z léčebny

O knize

Když spadnete na dno, nezbývá než se odrazit směrem vzhůru. Místy úsměvné, místy drsné zápisky z protialkoholní léčebny. Příběhy čtyř pacientů, kteří se skamarádí při nelehkém úkolu - zbavit se závislosti, černého draka v sobě. Mrazí při sledování jejich předchozích životů, kdy se díky alkoholu ocitají až na pokraji smrti. To jim však při samotné léčbě nebrání zažívat humorné příběhy a situace, které plynou z nenormálního soužití třiceti mužů na uzavřeném oddělení. Podaří se jim přitom vyhrát válku s démonem alkoholu ?
ladis
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

tu knihu mám vedle postele přečtenou 3x
petrch

Re: Re:Opila jsem se Před 10 rok, 2 měsíce  
Začala bych takle. Hned co jsem dosáhla 18 a odstěhovala jsem se od rodičů tak jsem nevydržela ani dva dny strizliva. Pořád jsem chodila do baru.A kámoška byla vždycky taky příšerne opila. A včera jsme zase zašly s kámoškou a jejím přítelem do baru. Ten její přítel taky pořád pil. Zanedlouho jsme se opili že jsem tam začala řvát na celý bar ať přinesou další panáky. Opila kámoška me musela k sobe strhnout abych byla sticha. začala jsem na ni řvát co to dela. Ona odpověděla tak mumlave že jsem ji sotva rozuměla odpověděla že už máme prej všichni dost a odešla na záchod. Ten její přítel se ke mně přiblížil a zeptal se mně jestli to nechci dělat. Já blba a opila jsem řekla jo. Začal mě líbat a hladit. Potom me svléknul a v baru pod stolem jsme to tam začaly dělat. Bohužel se vrátila kámoška a když jsem viděla uvědomila jsem si i v te opilosti že sem to dělat neměla. Utekla a ja jsem se rychle oblékla a běžela jsem za ni ale už byla pryc. V hlavě se mi nějak vyjasnilo sice jsem se pořád motala ale už jsem mohla normalne myslet začala jsem prohledávat všechny bary a v tom posledním sem ji konečne našla. Seděla tam u baru a házela do sebe jednoho panáka za druhým. Když mě uviděla takse mně zeptala se smíchem jak jsme si to užili a ja jsem ji odpověděla že už by sme měly jít. Musela jsem zavolat taxík protože se sotva držela na nohou. A mě by to taky dalo zabrat. Když jsme dojely k našemu bytu tam mi musel taxikář pomoc s ni ven. Musela se vyskrabat po schodech k paneláku po čtyřech. Mě už zase ten alkohol začal stoupat do hlavy . Musely jsem vyjet výtahem. A ani nevim jak se mi podařilo odemknout. Položila jsem ji na postel dala jsem si jednu cigaretu a šla jsem spát. Ale dneska ráno mi bylo hrozne blbě ne s toho co jsem vypila ale co jsem vypila. Kámoška se probudila kolem půl sedmé ráno. Byla cela zelená a začala se mi omlouvat že se tak zřídilala a ja jsem ji odpověděla že ja sem se taky opila ale ona si nepomatovala vůbec nic. Mám ji říct co se stalo?
Michael Jackson
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

No může to bejt zajímavá knížka. ale aby nespouštěla chutě , a zase moc nezlehčoala záislost. humor a někdy zlehčení to není špatne , ale zase najít si určitou hranici.. u toho dna je lepší hned se neodrážet ale proskoumat ho , aby nemělo jako to moje další dvě.. zlehčovat smrt taky nei nic moc , protože se ta myšlenka dá zneužit...
TRYFINGER

Re: Re:Opila jsem se Před 10 rok, 2 měsíce  
nO KDIŽ ČZU TEN PŘÍBEH TAK MY SKÁČE V HLAVĚ ALKOHOLISMUS. POKAAD SE NA ALKOHOLU NĚKDO NEDOKÁŽE OLÁDAT TAK JE TO PRŮSER. TOHO CO SE STALO POD TÍM STOLEM BY JSI SVÍ KAMARÁDCE MĚLA ŘICT , KVŮLI TOMU ŽE TO NENI PARTNER ALE HAJZL CO JÍ PODVÁDÍ.. CO KDIŽ JE TO TO PROČ TOLIK PIJE... PODLE MĚ JI MA JEN JAKO VĚC DO POSTELE.
TRYFINGER

jEŠTĚ DALŠÍ VĚC KDYŽ TĚ CHLAP PODVEDE TAK TO NENI PARTNER ALE JENOM HEREC. TOJE KAMARÁDKE JE JEN NA HRANÍ.. VYM JE TĚŽKÝ PŘIZNAT NĚCO TAKOÍHO . ALE CHES SE SVÍ KÁMOŠCE S TIMHLE POCITEM DÍVAT DO OČÍ,??? JO A JEŠTĚ SI UVĚDO ŽE TIM STRÁCÍŠ HODNOTU SAMA PRO SEBE.. COŽ ZNAMENÁ ŽE SE TOBĚ MĚNI CHARAKTER A TO NENI DOBRÝ!!!! KAM CHCEŠ KVULI ALKOHOLU AŽ DOJÍT????
TRYFINGER

Majkle Jacksone. co na to řikáš...
TRYFINGER

Kamaráde ze slovenska kde jsi.. Chtěl som sa ta opítat ako je na slovensku... povedali že nie moc dobre..
TRYFINGER

Stránka: 1...29303132333435...88
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter