Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...31323334353637...88
Dolů
Téma: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky
Re: Re:Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 10 rok, 2 měsíce  
Kira napsal:
[b]

Ti co sa tu utesuju tym, ze este pit mozu, kedze este to svoje dno nedosiahli, su podla mna alibisti. Ako mozu vediet, ze ked na to dno pridu, tak sa este odrazia? Vacsine ludi sa to zial uz nepodarilo.

Mala som samozrejme na mysli alkoholikov. Vacsina populacie moze pit, co im hrdlo raci a nespalia sa nikdy. Ide o to, uvedomit si to, ze ked oni pchaju ruky na ten sporak, tak ohen je vypnuty. Zial pri nas alkoholikov sa automaticky zapne a zakazdym co tam tu ruku dame, ohen je stale silnejsi.
Kira

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Já jsem jeden z těch nejtěžšich případů . a mě se to tak stalo .. nechtěl jsem tím říc že se čloěk musí upít aby poznal dno... to ne, jde mi spíš o to poznat to dno ten kořen toho všeho a u mě to tak bylo nikomu nechci brát přesědčení... vidim to tak radši padnout na tři dna než , než se o to dno umlátit.. bohnice ., ven ,bohnice, ven bohnice,ven.. kdiš se budeš pořád mlatit o dno tak je možný se umlatit .. třeba přijdeš do bohnic po sedmé co ti bude probýhat hlaou???? mě by tam skakalo třeba ::: to už nema cenu ,, už zase atd..
TRYFINGER

Hele možná to bude znít dině:: spalim si prs ,,a řeknu si hm, tak to asi palí jen ten prst.. tak kdiž se vyhnu prstu tak to bude pohodě!!! a huráá jedu dál.. já sem typ co potřebuje vědět že pálí celá ruka... a je nás vic.. tim že padaš si pomaloučku spalujes čím dál větší kus ruky.. neni lepší si jí spalit hned a vědt že ohynek je hajs. a že s toho mám velký bebí.. a pak se věnovat té popálenině celé...
TRYFINGER

lidsko vlastnost kterou máme od mala je i přes zákazi a bolístky , zkoušet věci dál... mama a tata tě mužo varovat zastrašit atd . ale co uděláš??? no přece zkusíš to znova .... jso takoví kteří dokážou pochopit ale těch je málo , a ani já mezi ně nepatřim..
TRYFINGER

taky je duležity pochopit že nepálí jeden prst ale že tě muže pálit mnohem více mýst.. budeš hlídat jedno na druhé si nebudeš dávat pozor ... co se stane spáliš si ho... a ti co si spálili celou ruku už budou vědět že je víc mýst a že i kdiž neí jak vipadaji tak si musej dáat pozor... prvě sem byl pozadu ale diky tomu tet mužu předbýhat....
TRYFINGER

Este ti to skusim vysvetlit na jednom priklade.

Clovek ma sklony k obezite, ale vykasle sa na to a preje sa na 150 kg. Nie je to este uplne jeho dno, ale trpi uz tym velmi a chape co je to obezita a ake tazke je s nou zit. Rozhodne sa tomu postavit a schudnut a nikdy viac sa tam uz nevratit. Vie, ze uz cely zivot si musi davat pozor a taktiez chce zistit preco ma tieto sklony k priberaniu a vyvarovat sa toho do buducnosti. Vie uz ake je to hnusne, byt taky tucny a rozhodne ma tiez vsetky predpoklady na to, ak sa mu uz raz podari schudnut, ze si bude na svoju vahu davat pozor uz cely zivot.

Nie je to lepsie riesenie, ako ten co ma tiez 150 kg a vie, ze ma vazne problemy s obezitou, ale este dokaze fungovat, tak preco nepokracovat v jedeni dalej a zistit, kam sa az da zajst? Moze sa prejest az na 250 kg a zacnu mu postupne kolabovat vsetky organy. Ok, konecne je na tom pomyselnom dne a moze teda zacat s odrazanim sa. Otazne je, ci to s takym zlym zdravotnym stavom a s takou velkou vaho este dokaze?

Je uz o moc mensia pravdepodobnost, ze sa mu to podari. Nebolo by lepsie, keby sa zbadal uz na tych 150 kg a zacal nieco so svojim problemom robit uz vtedy? Jeho sance na zachranu by boli rozhodne vacsie.
Kira

Alkoholikú a toxikomanů neni zas tak málo:: řekl bych že to začíná bejt celosětoej průser.. nevime kolik se jich schovává , kolik je jich na začátku, kolik si jich to vybral jako životni styl.. atd ... závislí mužeme nabýrat na chromovaný vydle..
TRYFINGER

Ta obezita sa tiez siri ako virus a je to celosvetovy problem. Zalezi len od toho, ako sa k tomu kto postavi a hlavne od toho, kedy sa kto zbada..Cim skor, tym lepsie..V obidvoch pripadoch...
Kira

Třeba jsi na dně nebyl, jen si to namlouváš.Dostávat se z něj je nad lidské síly, chápání, skoro nemožné.
Liba

obezita je o pohodlností tak jako mysto zážitku užit alkoholu... dostávat se z něčeho nad lidské síli znamená poznal sem dno a vím kde začít.. na ženských myluju slovenštinu....
TRYFINGER

Stránka: 1...31323334353637...88
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter