Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...32333435363738...88
Dolů
Téma: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky
Re: Re:Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 10 rok, 2 měsíce  
představ si: obezita´=alkoholismus.... rovná se spálené prsty ´= rovná se poznat všechny své části a sévé spouštěče.....
TRYFINGER

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

mnam koukaám na pohlhreicha mnam stejk´=alkohol piju=jím spouštěč=spouštěč závislost=závislost atd.. mám tě rád a není to o boji... marek!!!
TRYFINGERtt

já vás mám všechny rád .... jen se možná bráníme navzájem proti chybám... jedna věc slečno tvoje poučky jsou i peněžně cenné.. bacha nešpor je krade.. aby si udělal lepší jmeno... mám otázku neviprávěl vám nešpor o tom že si uvedomil diky stvoření jménem robot že vše co řekneme jedno v budoucnosti bude..
TRYFINGER-tTRYFID

karel nešpor není geniální jenom začal používat mota a zkušenosti alkoholiku a drogově závislích ve spojitosti se sebou ..takzaně krdl... napsal knížku plnou teorií lidí kteří se léčili.... tady odtud pramení jeho znalosti...
TRYFINGER-tTRYFID

Dnešni den byl šílenej ,člověk kterýmu sem hodně veřil mě asi umislně zranil jen proto aby si mohli šefové vizkoušet jestli mě jako osobnost mají jak srazi.... je to jede z problémú z kteríma bojuju ,, strasně často se mi stává ,že moje okolí neunáší mojí osobnost ,a tak si tím myslí že tim chci někomu něco brát což je nesmisl... nejde mi o postavení ale o to aby se moje osbnost čili já mohla rozvíjet dále jenže bohužel to pokládají někteří jako napadení.. někdy si kvůli tomu připadám jako vězen kterýho týraj jen proto že rozumí svému okolía zakládá si na inteligenci..
TRYFINGER-TRYFID

další vec která se mi děje, je ,ta že sem asi napravil svoje chování jak k práci tak ke dvému okolí že je jim asi podezřelé. štve mě jak se pořéd snažej najít chybu jen proto že sem poctivej k čemukoliv co pro mě něco znamené.. řkém ai jestli nemají nějakou úchilku.....
TRYFINGER-tTRYFID

Chtěl bych se zeptat jak je možné že ten korektor nefunguje u mě doma na počítači, nebo jek se zapíná_???? s češtinou ještě pořad bojuji.. a ty chyby sou mi trapný...
Tryfinger

Nejsi moc vztahovačný,určitě děláš také chyby , jsi jen člověk.Pak se zbytečně trápíš.
Liba

hmm tak to neni akorát se proste snažim s lidma mi to de díky daru s kterým sem se narodil... nechci aby to znělo namyšleně, ale mám v sobě zvláštní druh světla . kterej asi i umí zranit jak sem tet přemejšlel.. možná že zabýrám moc prostoru, a někteří pak asi nemají prostor na dýchání.. což je asi taky velkej problém.. možná že tím že mě utlačovali, celej život, nechci vydě a neuvědomuju si svojí silu... protože mám pocit že nesmim zastavit ,aby mě nestihli srazit... tohle dělá nešpor toxikomanúm blokuje jim osobnostní růst.. a používá týráni dětské části v nás.. aby jsme byli pod kontrolou... je to hnus ...... a pak to zakrejvá tím že léčí humorem...
Tryfinger

Jsem doma u mamky a premejslim o tom ,jestli se vnímám spravedlivé k ostatním.. strašně me mrzí ze kdiz člověk ukáže odhodlání a chuť si vybojovat ten svůj sen ,vzdicky se najde někdo ,kdo začne podezírat a hledat chybu.. ale já si naštěstí vazim toho základu ,ktery je kvalitní ,protože mám možnost se o něj opřít....vlastně si neuvedomele uvedomuju,.
Tryfinger

Stránka: 1...32333435363738...88
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter