Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...34353637383940...88
Dolů
Téma: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky
Re: Re:Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 10 rok, 2 měsíce  
Asi jste mě špatně pochopili, Já do ničeho nespad!! abstinuju pořád,ale neustále bojuju o svůj sen. občas je dobrý si přečíst to co člověk napsal předtím..
TRYFINGER

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Jasně, abstinovat kvůli sobě.Tím pitím ztratíš děti navždy.Kdo by dával děti opilci, i když jen třeba ba víkend.Co jsi vyřešil tím pitím,sebelítostí?
Liba

Tome je vidět že maš problém s ventilací.. místo toho aby jsi to vypustil jinou cestou,tak to chceš pustit cestou alkoholu.. vím je to tžký rodina je důležitá ale uvědom si že tím život neskončí. mýmu tátovi se stalo to samý a dneska má krásnou manželku další dítě s matkou kamarádí , pěkný auto atd... je to bolest ale chceš to zahodit?? koukni se na to co schytávám já a taky se nejdu sfetovat , protože čím my to pomůže ničím !! tím že začneš pít budeš mýt ještě větší bolest.. a nechci ani přemejšlet kde to zkončí... tim že to ustojíš si dokážeš sám sobě že ta chyba byla i u ní.. Viděržaj pianér.. koukej co dělaj m a nevzdávám to!!!
Tryfinger

Čekám než dorazí šéfové a řikám si co za hokus pokus dneska bude. Co za universál mi ukradnou kam mě bodnou , co dneska můj šéf bude kopírovat a co za vědomosti si přivlastní.... Kam sem to vlez .. Nešporův dědskej tábor na týrání invalidních důchodců.. Seš postiženej tak tě budem zranovat podle potřeby . Aby nám náhodou invalidi nedokázali že sou chytřejší nebo zdatnější... Seš cílevědomej : tak tě bodnu do srdce nebo tě vyhodíme... Já idiot jsem je podporoval, svým šéfovi sem sem poslal návod na to jak tuhle skupinu rozhádanejch lidí spojit v jeden kolektiv.. jelikož se tím zabývám.. A on udělal co : no přece si to přivlastnil.. Ředitel je tak hloupej že mu žere sračky co mu navipráví... Bůh ví co vo mě nakukávaj..
Tryfinger

Normálně nesnášim všechny tyhle ukrad mozky. Jak dělaj že všechno vymysleli a jak sou chytrý přitom sou to nápady podřízenejch.... Stydím se za všechny tyhle rádoby osobnosti ředitel,šéfi atd .. podkani a humus ve kterym žijeme .. co je to za svět ... Jakmile vyděj talen tak ho kvůli svému bezpečí umlátěj... Mýt prachy tak to všechno žaluju.. Novodobý nevolnictví..
Tryfinger

nejvíc mě bolí že mi ukradli humorovej univesál po tátovi.. to mě zklamalo nejvíc..
Tryfinger

Re: Re:Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 10 rok, 1 měsíc  
Jsem po práci vychladla mi hlava... tet si říkám že sem udělal chybu ,protože vlastně jsem neuvědoměle všechno hodil na tuhle firmu ..a na tyhle šéfy.,, říkám si dávej si vetší pozor na to že se ti mynulost prolíná s přítomností.. říkám si že sem rád že je tu tahle stránka a že tu mužů přemejšlet a vztekat se a neublížit.. to je totiž pro mě to důležitý... říkal sem si vlastně proč toužíš po něčem takovém??? odpověd je ta že mám vztek po tom utlačování který sem zažil a když se dívám na sví kamarády tak si říkám nakopu jim prdel za sebe a za ně.. řikám si jek je možný že mě náký šefove zkoušej ??? a mám sto chutí jít vyskoušet jejich děti.. jaký sou..
Tryfinger

Po cestě do mé krásné domoviny ve štěchovicích jsem narazil na holku kterou jsem jako toxikoman myloal, ale díky vzpomínce na jeji vydírání přes city diky penězum sem se jí vysmál, to byl tak skvělej pocit že se řežu smíchem... nádhera... Já sem vítěz a ona je tam kde chtěla bejt.
TRYFINGER

Právě přemejšlym o svém zranění a uvědomuju si že bylo tak dlouho využívaný že po jeho umyslném zranění my vyvolává vztek bolest a vzpomínky... kdiž se ta rána uklidní tak je vše v pořádku... prostě kdiž se jí někdo dotkne tak mám takovou blest že jsem tak trošku mymo.. moc mě mrzí co to ve mě vyvolává....
TRYFINGER

Doma tomu řikám poslední država, Fetáky tu mlatěj hned u autobusovýho nástupiště, sem hrdej na to co mý strejdové dokázali ubránit a klanim se jim s pokorou v srdci..
TRYFINGER

Stránka: 1...34353637383940...88
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter