Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...37383940414243...88
Dolů
Téma: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky
Re: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 10 rok, 1 měsíc  
A jinak dobry, jo...
nikola1

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ahoj vsem.
"Problemy s alkoholem mam uz cca 5 let" ale posledni asi dva roky je to horsi.
V ramci opilosti jsem nikdy nilomi nic neudelal ani nezpusobil skodu, mozna jen manzelce, ze jsem byl hnusny - ale je to o tom, ze si tyto situace zpravidla nepamatuji...
Problem s pameti mam treba uz jen, kdyz dam 2 dvoudecky vina na ex - nekdy aj jednu.
Zjistil jsem, ze mam relativni problem i v praci.
Piju hlavne pred a ze stresovych situaci - coz jsou posledni dobou pro mne temer vsechny. A take nekdy uz rano snidam trochu ethanolu a pak se jen bojim, zda mne nechytne policie. Jak nejlepe dal??? Samozrejme, ze prestat pit... Ale JAK?????.....
Michal

Neděláš si srandu?Napiješ se po ránu, pak máš chudinko strach, aby tě nechytli?A že někoho srazíš, to strach nemáš?
Liba

Re: Re:Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 10 rok, 1 měsíc  
Hodně rychle mazej do bohnic a popros nespora protože to co čtu je šílený stádium... tohle neni prdel kamaráde a myslim to opravdu vážně... agresivyta a alkohol , nevěři že se na alkoholu tak ovládáš .. sorry... u tebe to nejsou tři měsíce ale 1,5 roku mynimálně... podle m už tetka si se dopil nkam kde je potřeba rychle jednat.. cejtim tak trochu konec ... a to myslim ve všem... až ti přestane zabýrat chlast tak aby se nestalo že se neprobudíš... U tebe mynimáln heminevryn..
Tryfinger

Nedá mi to ale musim zapsat včerejší den.. v autě bylo málo místa a tak si moje šéfová musela sednout na mě , pánove ta její pipina se o mě otřela a já byl uplně hotovej, pořád sem si opakoval nemysli na to nemysli na to, a řikal sem si aby náhodou nebyla pohotovost... neustále si řikám : je vdaná to nesmíš přeci nejsi jako ty co ti dělali to samý....
TRYFINGER

Přemejšlím nad skupino lidí se kteryma dělám. A říkám si jak je možné že já si vlastně rozumím s každým , odpověd je že bolestí kterou sem prošel my za odměnu zanechala citlivost kterou jen tak nikdo nemá a k tomu nejmocnější tajemství jaké existuje... říkám si jak je možné že vlastně někteři doktoři a psychiatři tvrdí že není možné aby se uzdravili nebo se změnili.. já totiž tvrdím vím že to tak není podle mě stačí najít jen způsob jak u dané nemoci nebo hendikepu postupovat.. nic není nemožné, to už jsme přeci snad zjistili?, tím že jsme dosáhli věcí, které pro nás v náké části vývoje byli nemyslitelné..
TRYFINGER

Říkám si jakej sem byl vůl ,když sem věřil v partu toxikomanúse kterou sem vyrůstal.. jak sem byl slepej,najivní,zmanipulovatelnej, a jak sem si nechtěl připustit že to nejsou kamarádi.. diky tomu že sem poznal tuhle partu , tak jsem si uvědomil že já sám toužím po jiných hodnotách ve společnosti ,sám k sobě, a k druhým . A mužu říct že je my vlastně dobře i fantasticky z toho že si nelžu a jsem k sobě poctivej.. a mý kamarádi jako mára podle mě uviděli uviděli ty samé hodnoty které v sobě měli a nevšímali si jich a neviděli je .. přitom to jsou vlastnosti které jso užasné a podtrhujou jejich osobu ,kterou v sobě mají a která je fantastická i s vadami které mají... pro mě jsou od té doby vlastně něco jako bratři a sestry kteří kdiž se spojí vytváří něco jedinečného a oryginálního.. Spíš každý z nich je nezaměnitelný oryginál... Díky nim sem pochopil že jsem dobrej a skvělej i se svojí vadou, jen jsem se neviděl a nechtěl vydět , a nechtěl jsem se přijmout takový jaký jsem jen proto že jsem koukal na druhé řidil se tím co vidím u nich... hodnotit sám sebe podle svého okolí je hloupost , kdiž já sám v sobě mám to co tak pozoruji na jiných.. každý z nás má svojí vlastnost, a díky tomu jsme vlastně všichni jedineční a krásní...
TRYFINGER

Roberte Němci zejtra ti dám takovej kotel za ty svinárny co děláš,a za to co si přivlastnuješ,, tu skupinu sem dal dohromady já diky hitlerově serii kterou sem použil k léěení., že budeš pikat za svojí zasranou povíšenost silou a vyhrožování tak že si to konečně zapamatuješ, nesášim nátlak a přivlastnování. a zneužívání.
TRYFINGER-tTRYFID

nejhorší je jedna událost a to že sem zamilovanej do někoho kdo už někoho má, je užasná příjemná a má vlastnosti který hledám, ale bohužel mám xicht jako fakan a tak je to neuvěřitelný. nevim proč mám trest zamylovat se do ženský která my sedí a která je ideálí k mijí a jeí potřebě ja k sexuální tak duševní. sere mě moje poctivost a citlvost, která je mojí obranou a utokem. mylovat jí zanamená myloatživot tak jak je, a já chci mylovat. myluju tě a sem zoufalej , a doufám že moje tajemstvý zachová tahle stránka.. proto je moje anonimyta tak duležitá.někdy se my stáá že je my msutno kdiž s ní nejsem a kdiž neslišim že potřebuje klid na soje zápisi. osudy jsou podle mě měřitelný na okraji konce všeho.
TRYFINGER

ješt k těm hitlerovejm seriím, nesnášim hitlera za to že byl takovej dobytek a spáchal holokousty. to co ovládal mohlo pomoct mnoha lidem, to co používám ,je serotonin kterej má neuvřitelno léčivou moc jak pro duši tak pro mozek. nikdy nikomu ty serie nedám protože by je mohli zneužít, mohli by manipulovat,týrat, atd ..
Tryfinger

Stránka: 1...37383940414243...88
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter