Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...38394041424344...88
Dolů
Téma: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky
Re: Re:Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 10 rok, 1 měsíc  
někdy mě strašně štve že vypadám tak mladě , strašně my to brání v růstu , protože mě pokládaj asi za malí dítě nebo co, nebo mě obvinujou že tim vzhledem manipuluju což sou zaostalí keci ,, díky tyranii svojí matky a nevlastního otce sem se jednoho dne rozhod že chci bejt dokonalej, což je nemožný ale mě se to skoro povedlo, vymytil jsem skoro všechny chyby který v sobě lidi mývaj jen proto aby my už nikdo nemohl nemohl nic vyčítat, ale vlastně diky tomu jsem podezřelej protože je to vlastně pro nkterý podezřelí.
Tryfinger

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

já sem si vživotě všechny vsoje pozice vybudoval poctivě jenže diky tomu že mě jako autorytu neunášeli, mě pak vlastně o takzvanou moc obrali tím spůsobe že ze mě, diky mladistvému vzhledu udělali hlupaka a přivlastnili moje zásluhy jako tet kdiž sem spojil tuhle skupinu, valstně mě celej život jen obyraj o to co sem si poctivě vybudoval. nesnášim agresi, manipulaci ,podvody atd, nesnášim když ze mě nkdo za zádama dělá hlupáka, nesnášim kdiž si někdo něco přivlastnuje a kdiž si hraje na něco co neni...
Tryfinger

Potřebuji najít dobrou protialkoholní léčebnu Před 10 rok, 1 měsíc  
Zdravim vás, potřebovala bych pomoct nevím jakou protialkoholní léčebnu,jestly někdo má zkušenosti ? Děkuji
Anna

poradim ti prvně k apolináři na tři měsíce a potom bych ti doporučoval , sehnat nějakou komunitu pro alkoholiky. je to nejspolehlivější málo kdo to po třech měsících zvládne kolik času do toho investuješ tím líp..
Tryfinger

je tu jedna věc opt jsem se zamíšlel nad tím co sem napsal, a neviděl jsem jednu věc a to že ne každý z nás vnímá věci jako třeba já. nechápal jsem že je to vlastně robertův spůsob vijadřování nesouhlasu s něčim.. on prostě takovej je a má vlastně právo bejt takovej. a tady se odráží moje touha po dokonalosti.. zranuje mě na tom že vlastně kluci začali bojujou o postupi a tak se snaží ale robert jim v tu chvíli vlastně vynadá za chybu, a to je od té snahy odpudí a to mě štve, to že to nevidí a vlastně si říkám že je zahleděnej do tý sví pracovní dokonalosti a nepřijímá že třeba tady dělám chyby ,, prostě vydí jen tu chybu ale né tu snahu.. mě to sere protože je to vlastně shození za to že se někdo snaží..
Tryfinger

Anno ještě bych se zeptal jak na tom seš abych , se nemusel obávat toho že se něco nestane. protože to je opravdu moc důležitý...
TRYFINGER

Ještě jedna dobrá zpráa, je mi čím dál líp díky napraoání chyb kterejma procházím, jako kdibych měl čím dál hladší čištění... to je fajn pocit. a jako by se my spevnoal mozek...
TRYFINGER

přemejšlim o bezchybnosti a uvědomuju si že bezchybnost neí možná.. protože bezchybnost sama o sobě je chyba..
TRYFINGER

Zpevňoval mozek? Tak to si fakt myslíš jenom ty:-D
Anonym

Re: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 10 rok, 1 měsíc  
Ja jsem byla v Bohnicich. Nedam na ne dopustit. V dubnu jedu na absolventskou lecbu. A tak jsem se lecbe branila.
nikola1

Stránka: 1...38394041424344...88
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter