Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...41424344454647...88
Dolů
Téma: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky
Re: Re:Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 10 rok, 1 měsíc  
Stopko,
srdce je lepsi tluce o sto sest,ale risknu to. Vstala jsem a mam v hlave pivo. Neva obliknu prcka a jdeme ven akorad mam strach z lidi,ze to poznaj. Musim byt v poho nez prijde muz z prace stahla jsem film a planuji,ze se na nej podivame po dlouhe dobe spolu. Jindy jsem vecer zalezla z chlastem. Tak dik za podporu hodne mi to pomaha. Mejte se vsichni a hlavne se drzte
Eva

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Tak již tento web sleduji cca. dva roky, jako alkoholik...
dnes snad už po 1000té abstinuji, opět první den, já jsem to dotáhl ,na min. litr vodky za 24 hod.,někdy i dva... postupně
za nějakých deset let,ale co jsem zažil dnes,od rána totál... zvracení, mokrý na kost, a další příznaky, co se tu popisují...(třes), jinak normálně chodím do práce, alkohol celý den popíjím z minerálkou a spolupracovníci nic nevědí, jsem si vzal do konce konce týdne dovolenou, vymluvil se na nachlazení,a snad absták nějak přečkám, vitamínů mám dost......... no příští týden zkusím nějaké AA, sice jsem proti... ale je to lepší než nějaká léčebna.............
josef
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Tak jen pro informaci. Pokuta 25000.
Balů

Upřímně, jako pokuta,že jsem pod vlivem v zaměstnání...
tak to jen teoreticky,
bohužel, už jsem měl tu čest nadýchat za volantem, nějakých 0,8promile, takže správní řízení, zákaz řízení na půl roku,+ 5000,- policista se vyjádřil, že kdyby neměl přístroj, tak mne posuzuje jako střízlivého,já to v práci těch 8-9 hodin v pohodě vydržím(skladník) horší je to po příchodu domů.
josef
Fresh Boarder
graphgraph

Josef,
tak se to snaz vydzet je to hrozny taky abstinuji prvni den a je to hruza, ale vim ze to nebude trvat vecne. Ja to mam jeste horsi, ze mudsm doma delat, ze jsem ok a nejradeji bych si lehla. Ted me nekdo tak strasne mastval, ze mam hroznou chut jit pro pivo tak uvidime hak to zvladnu. Ty se hlavne drz
E

Tak já momentálně žiji sám,takže nemusím nic hrát,no také se drž,rozhodně to máš těžší, velmi dobře to znám, dělat před okolím, že prakticky nepiji,nebo jen jako okolí(rodiče i blízké okolí,dalo by se říci abstinenti,max.jedno,dvě piva do týdne k obědu),...... tak se drž.
josef
Fresh Boarder
graphgraph

Dneska sme narazili na frajírka v bavoráku, robert můj šéf zastavil a ten namachrovanej debílek viběhl a začal prskat, no šílený jak pudem do krymynálu jak si bude stěžovat, no mafie pantofle, řikám si ta ubohost nenažrane trapák a řve na postižený lidi.
Tryfinger

Tak sice nevím, co má Váš příspěvek společného s alkoholem, ale
u Vás OK, mám zdejší forum relativně pročteno, takže v pořádku,no pište co chcete,osobně nemám problém, snad jen nebudu reagovat.....ale rád si to přečtu, a myslím to upřímně
josef
Fresh Boarder
graphgraph

Zatim se drzim,ale porad me neco nabada dej si naposled. V lednici mame pivo tak snad vydrzim. Zitra dam vedet jak jsem dopadla
Eva

Evo,Evo
Jen tak dál, vzhůru do bezvědomí
Adam

Stránka: 1...41424344454647...88
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter