Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...43444546474849...88
Dolů
Téma: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky
Re: Re:Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 10 rok, 1 měsíc  
Tak to mi mame obracene vysoka hypoteka na byt jeste 15 let, hruza a penez moc neni. I proto jsem asi pila abych na to tak nemyslela. Ted to bude tesi vse resit za strizliva, ale musim.
Eva

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

No za střízliva se lépe uvažuje, co já utratil peněz za blbosti( o alkoholu ani nemluvim),jen ty výherní automaty, mne nikdy nebyly souzeny jednou jsem to zkusil, 50 kaček a nikdy více, tak nepiješ ušetříš, zase různé rady říkají, že si máš udělat radost nějakou "koupí", když jsme u těch peněz, tak ať počítám jak počítám, za deset let chlastání je to u mne, vice jak... dobře vybavené osobní auto, radši nepočítat
josef
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Mas pravdu spocitala jsem si to take co jsem prolila hrdlem a podlamuji se mi kolena hoodne hypoteky by bylo zaplaceno. Rekla jsem si,ze kazdy mesic si ty penize co bych propila dam stranou a za nekolik mesicu bude na hezkou dovcu
Eva

Re: Re:Rada Před 10 rok, 1 měsíc  
Prosím o radu. Pracuji v baru a má kolegyně má problémy jak v osobním životě tak i finanční. Už je to tak rok co začla docela dost pít ale přišlo mi že to má pod kontrolou ale byl to asi omyl. Nedávno sme zakázaly alkohol na pracovišti a jí bylo strašně špatně vymlouvala se na nízký tlak. Byli to příznaky na omdlení, zvracení třes v rukou ( byli to abstineční příznaky)? Prej volala mamince a ta jí poradila víno takže zase pila v práci. Další den už si přinesla ,,limonádu" v pet lahvy kde bylo bohužel víno jen aby sme to nikdo nepoznal. A mě zajímá jestli už tohle je alkoholismus. Děkuji za radu
Lucka

Re: Re:Rada Před 10 rok, 1 měsíc  
Lucka napsal:
... tohle je alkoholismus.

Lucka,
... v Tvojej otázke je zároveň aj odpoveď.

Kolegyňa sa pokúša podviesť samu-seba.
(...len o tom nevie!)
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Re: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 10 rok, 1 měsíc  
Takže už je to vážný
Lucka

Lucko,
podle me to asi vazny je, kdyz uz si musi nodit do prace vino. Je videt, ze bez alkoholu nedokaze fungovat. Promluv s ni treba se ti sveri a uvidis.
/Eva

To už sem zkoušela chtěla sem pomoct rešit její problémy ale stejně to nepomáhá i sem jí řikala že alkoholem nic nevyřeší ale bohužel sem byla neúspěšná. Pořád se jen lituje ale nic neřeší.
Lucka

Ja kdyz jsem pila taky jsem se pozdeji zacala litovat abych mela duvod pit. Bohuzel ti neporadim pokud nebude chtit sama prestat tak asi nikdo nic nezmuze. Ja mela to sami az kdyz jsem poznala, ze je zle tak se snazim abstinovat. Kdyby me pred tim nekdo premlouval a nutil prestat tak byc neposlechla. Tak jsem ti moc nepomohla.
Eva

Lucko,
Pomůžeš jí, když jí nahlásíš šéfovy, aby jí za chlast vyhodili z práce. V práci se nechlastá! !
Měla by si to potom uvědomit, že něco dělá špatně…
Adam

Stránka: 1...43444546474849...88
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter