Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...44454647484950...88
Dolů
Téma: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky
Re: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 10 rok, 1 měsíc  
Momentálně o tom šéfová ví akorát jsme ji chtěli dát ještě jednu šanci, ale bohužel bezúpěšně. Ale jak už ste se tady zmínili pokud si to neuvědomí ona sama tak jí nikdo nepomůže bohužel. Je to kamarádka a nechci aby dopadla špatně chtěla sem pomoct proto se radim.
Lucka

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Podle me jestli bude bez prace tak zacne jeste vic pit. Znam to ze skusenosti(( Je to uz bohuzel na ni jak nalozi se svym zivotem.
Eva

Re: Re:Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 10 rok, 1 měsíc  
To stim nahlášením šefovi a vihazovem neni vůbec dobrej nápad akorát jí tim ublížíš a mohla by se potom třeba chtít upít.
Tryfinger

Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Tryfinger napsal:
To stim nahlášením šefovi a vihazovem neni vůbec dobrej nápad akorát jí tim ublížíš a mohla by se potom třeba chtít upít.

Tak mám stejný názor, možná, že to jediné(práce) ji ještě drží,
ano vyhodit, a pak se totál uchlastat, a kecy V PRÁCI SE NECHLASTÁ, to nebudu radši komentovat,..........
josef
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Josef,
Pokud okamžitě nezačne svou závislost řešit, uchlastá se tak jako tak, proč se na ni jako na obsluhu pod parou mají koukat ještě hosti podniku. Jinak, je mi fuk tvůj náhled na chlast na pracovišti, ale v případě úrazu, či nějakého způsobeného neštěstí ze strany zaměstnance pod vlivem, bych veškeré náklady a škody způsobené nechal uhradit do koruny tímto zaměstnancem.Včetně výjezdu všech složek. Jak píšu, nahlásit a vyhodit a předejít tak problémům. Já bych k opilému řidiči autobusu své dítě na sedadlo neposadil.
Adam

milí deníčku mám podezření že mi léči otoky a snaží se mi to zataji abych si neublížil. jinak s robertem se vyrovnává neni tak špatnej a musím uznat že v některejch věcech má pravdu. nemůžu a nemám právo človeka měnit když je takovej jakej je. trošičku sem v tomdhle zkalamal sám sebe ...
Trifingr

ŘIKÁM SI RYCHLÁ RADA K HONU BEZ ZÁMYŠLENÍ DÍKY LASTNÍ POÍŠENOSTI NAD VĚÍCÍ DÍKY TOMU ŽE JÁ TO TAKHLE ZLÁDÁM, CHTĚL BY TĚ FRAJERE IDĚT NA ZAČÁTKU KDYBY TĚ NĚKDO SHAZOAL. HRDINO. MÁŠ ODE MĚ FACKU PŘES INTERNET..
TRYFINGER

Lucko,tvoje kamarádka by mněla uvažovat o 3měsíční léčbě.Z vlastní zkušenosti vím,že psychiatr nebo ambulance nestačí!Sám jsem byl vsituacích,kdy jsem si nedokázal představit,že mně někam zavřou a já to nezvládnu.Jestli na ni máš nějaký vliv,tak si otom promluvte.Já jsem se rozhodl jít léčit až když mi zubatá podávala ruku.Tohle rozhodnutí považuji za nejlepší a nejdůležitější rozhodnutí v mém živote.Doufám že budeš mít úspěch adržim palce.
dri

alkohol je metla světa...alkoholiků přibývá čím dál víc i u dětí často dochází k opilosti.
Lea

Stránka: 1...44454647484950...88
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter