Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...45464748495051...88
Dolů
Téma: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky
Re: Re:Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 10 rok, 1 měsíc  
nepít, nepít, nepít najít si koníčky a dobrého kamaráda, který vám řekne vždy nepij a ne jedno ti nic neudělá to není kamarád ale tahač k dalšímu selhání.
rada

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 10 rok, 1 měsíc  
Děkuji všem moc za rady moc si toho vážim
Lucka

Re: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 10 rok, 1 měsíc  
Lucko,ještě jedna rada.Až budeš mluvit se svou kamarádkou,tak ji řekni,že dokud má zdraví,tak má všechno.Já sám mam játra v háji a rozhodl jsem se to nevzdat.Je to jednoduchý,prochlastaný auto si koupíš na zpět,ale zdraví ne!
dri

Minulej tejden se mi stalo něco podivného, jdu se podívat kde je druhá parta, jdu za roh a vydim tam Petru mojí vedoucí ,jak tam opakuje můj vtip, co my je ještě podezřelejší je že za mejma zádama, řikala serafínovi že jí posílám jetý zprávy což mi připadá jako shazování za mými zády, a to není férové.
Tryfinger

Další věc která mě štve je to že pokavad dá najevo něco novej zaměstnanec proti tomu s dlouholetou praxí u této firmy tak je to považované za hloupost nebo nemoc toho daného.ů aniž by si to někdo ověřil. prostě to asi nemá cenu. porád se mě snažej dostat pod sebe ,ale já si řikám proč? neomezuju je, nenapadám, neshazuju, respektuju je atd. prost my připadá jako by my chtěli vzít pozici ktarou jsem si podstivě vypracoval z toho důvodu že oni samy si jí tak citlivý způsobem vybudovat neumějí a to je humus čili zakázaná technika.
Tryfinger

Dneska jsem opět přemýšlel o Robertovi, neustále se snažím najít řešení mezi ním a mnou, jenže když najdu nějakou pozitivní věc tak prostě najdu tak se vyvalí nějaká jiná, jenže kdo sem abych soudil, ??? nejvíc mě štve když nadává za chyby pak jí udělá sám a dělá jako že nic , radši držim hubu. další věc je když si dělá z Ludka prdel když něco zapomene, řikám si jde to říct i jinak. tohle mě totiž strašně zranovalo kdiž sem byl mimo a zrovna jsem si toho všiml. řikám si hrozná prdel.
Tryfinger

Ale řikám si jednu věc kdibych byl vlastně na přibližně stejné pozici tak bych vlastně stejně musel umět respektovat to co se my nelíbí . v tomhle asi jde prostě o tu pozici . ale já vim ze svejch předchozích zkušeností u jinejch firem že to jde i jinak nemusíš vést nátlakem jde to i s cite ale asi zase jak u koho.
Tryfinger

Josef,
tak jak to zvladas? Dnes je to 7 dni abstinence a dnes konecne bez abstaku. Obcas me prepadnou choutky tak si udelam bylinkovy caj. Nakoupila jsem si jich hodne. Drz se)))
Evans

Právě jsem přišel na to že vlastně jsem nevidě to že svojí pílí a svojí slušností svému okolí bral prostor a tak na mě utočilo, a tady je ta chyba , to co sem neviděl , je nás víc a všichni potřebujou něco dělat. Bral jsem jim jejich mýsto v celku a tim jsem je zranoval.
TRYFINGER

Čau jožko jak to de?? dOCELA TI FANDIM.
TRYFINGER

Stránka: 1...45464748495051...88
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter