Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...46474849505152...88
Dolů
Téma: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky
Re: Re:Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 10 rok, 1 měsíc  
Evans napsal:
Josef,
tak jak to zvladas? Dnes je to 7 dni abstinence a dnes konecne bez abstaku. Obcas me prepadnou choutky tak si udelam bylinkovy caj. Nakoupila jsem si jich hodne. Drz se)))

Tak zvládám to též, no žízeň teda zatím mám, a hlavně ten třes rukou, ale co jsem tu načetl, tak vše jak má absták být, tak ono po několikaletém pití litru vodky denně se není co divit Tož držme se všeci...............
josef
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Normálně to co se mi stalo ráno nějaká bába asi zamindrákovaná na mě chtěla ušít boudu a tak se domluvila s jedním fetákem ze smýcháče at na mě zahraje jako že si za ním chodím pro drogi a že fetuju, no tak sem jí to prokouk a fetáka sem poslal do prde i s jeho deilní nabýdko. no čeho jsou ty lidi svhopný. Ubožáček malá.
Tryfinger

normálně se fetáčkové vztekaj že nefetuju to je moje odpověd na mojí otázku. Třeba se poserte a zkákejte deset metrů vysoko, ale já k vám sviním nepatřím a patřit nebudu, a sví sračky si házejte na někoho jinýho. já vás totiš odělám vaší svinskostí.
Tryfinger

Tet mě mrzí že sem si neuvědomoval jakej má vlastně moje snaha a pracovitost dopad na moje okolí a tím dopad na mě, a já dopad na ně a oni dopad na mě atd. prostě kruh a vyhrává ten co se nezcvokne.
Tryfinger

Dnešek mě dojal odměnou za práci na sobě a za to že sem 14,5 hodiny na nohou my je odměnou strapnění . opět mám tu chut odejít a asi to udělám protože zjištuju že tady psychologové asi nefungujou. sem nejnespolehlivější a asi ješt k hovnu za tu mojí snahu, vlastně tet za všechno vlastně mužu já. něconevíš snažíš se na to přijít příjdeš na to změníš to ukážeš to a dostaneš trest. Hlavně ta super ztrapnovačka to je ale pohlazení. no asi to co hledám neexistuje protože sem asi jedinej férovej svého druhu. tet sice jdu proti tomu na co sem přišel ale tet si myslim že kdiž my to neumli vysvětlit což bylo možné abych to pochopil protože jsem si to kvůli svému zranění neuvdomoval měli myt tres já mam invaliditu třetího dtupně a jestli chtějí tímhle dosáhnout že někomu budu ubližovat tak se mýlej. a jestli to zkusej tak se balim a du protož tohle už dál snášet nemůžu takhle my ublížil honza sobotka ze sejřku, tet se zbýrám a jedu z psychiatričkou jí to vylíčit aby věděla co tu se mnou prováděj za pokusi..
Tryfinger

No jsem rád za jednu věc a to že tu odměnu dostal aspon muj kamarad a to je serafín. to je to pozitivní, ale petruštička by si měla přestat vybijet vztek. Jinak je to celí podraz protože kdiž napíšeš řediteli že si s tebou někdo hraje a schvlí takovouhle prymitivitu tak tu neni něco přádku. zejtra jedu ke sví psychiatryčce domlouvám si jinou práci a pak dávám výpověd aby mohli frajeřit jak se řiká citím peřím.
TRYFINGER

Rozhodl jsem se všechno říkat tedy psát řediteli fokusu protože ho vnímám jako největší anejdůležitější indtanci tedy krom generálníh tady ve fokusu. Říkám si ředitel stopro intelektuál který my porozumí.
Tryfinger

Re: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 10 rok, 1 měsíc  
Josefe,drž se pevně a nepouštěj opratě.Litry vodky moc dobře znám, ale bez nich je člověk krásně svobodný a volný.Je super někomu něco říkat anemít strach,že stebe ucítí chlast.
dri

smutek Před 10 rok, 1 měsíc  
Dobrý den, moje žena 47 pije již 6 let, 4 dny v týdnu. Bydlí s ní v jednom bytě a oba jsme na volné noze, já dělám realitního makléře a ona vyřizuje stavební povolení. Nejsem si jist jak vám popsat tu hruzostrašnou situaci v které se nacházím. Máme společnou kancelář a dnes jsem například odešel na 20 mi. na ůřady a když jsem se vrátil spala opilá. Nejenom že je agresivní a hnusná když pije ale i nebezpečná. Nechá otevřenou kancelář, usne když má něco na plotně nebo příjde na obchodní schůzku opilá. Máme samozdřejmě skaženou pověst a oto míň práce a peněz. Prodělali jsme skupinové terapije, konstalace, holotropní dýchání, anonimní alkoholiky a lečebnu v bohnicích a několikrát záchytku nemluvě o epileptických záchvatech. Je to vzdělaná elegantní a nesmírně chytrá osoba a ví že je to závislost ale do léčebny nepude. Je s podivem že legislativa v těchto případech nefunguje! proboha co mám dělat.
scharyk

Re: smutek Před 10 rok, 1 měsíc  
Je to smutne, ale vies, keby legislativa fungovala tak, ze by donutili cloveka liecit sa aj ked nechce, bolo by to vo vacsine pripadov zbytocne a ti ludia by tam len zaberali miesto tym, co sa liecit naozaj chcu. Ti co sa nechcu, tak aj ked liecbu z donutenia podstupia, tak vo vacsine pripadov hned ked vyjdu ihned zacnu zas pit.
Je ti tazko radit, pokial ona s tym nic nechce robit, nemas vela moznosti. Pises, ze pije 4 dni a aka je tie v dni, ked je triezva? Vtedy sa s nou musis o tom bavit a snazit sa s nou nejak to riesit. Ked odmieta liecebnu, co tak ambulatna liecba? nechce vyskusat vobec nic? Skus ju naviest aspon na toto forum, mozno ked si bude citat niektore tie smutne pribehy, nieco sa v nej pohne a bude sa chciet zachranit...
Kira

Stránka: 1...46474849505152...88
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter