Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...47484950515253...88
Dolů
Téma: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky
Re: smutek Před 10 rok, 1 měsíc  
Asi to bude znit tvrde,ale mne moc pomohlo, kdyz v mem opileckem obdobi se ke mne deti i manzel otocili zady. Ono toti nepomahalo nic. Krik,prosby a plac deti, vyhruzky... A to bylo jeste vloni do temer cervence. Vzdycky jsem to na nejakou dobu zvladla,ale pak zase.... Pracuji jako ucitelka,pila jsem i v praci,nakonec to vedeli i v praci. Ale clovek je sobec,mysli si,ze se mu nic nestane. Zkazeny skolni vylet,jeste ze jela se mnou kolegyne. Pila jsem i v autobuse z plastove lahve. I kdyz telo volalo sos,snad ze zvyku jsem mu davala stale to, co driv. Dcera byla s manzelem v zahranici,ja si to nejak neuvedomovala. Rano mi bylo zle, ne kocovina,ale fyzicky, ze jsem si myslela, jak to prepiju a bude to ok. Ale stacily jen dve deci a ja myslela,ze budu volat zachranku. Vyvrcholilo to tim, ze jsem musela ten den odejit z prace driv, to uz bych nedala. Cestou jsem to jeste prizivila. Vubec netusim,jak jsem dorazila domu,kde byl asi i syn. Ten den se vracel manzel i dcera. Vubec jsem si to neuvedomila. Pak uz jen zablesk,ze prijeli a pak scena v loznici, kde jsme sedeli cela rodina. Syn mi rekl,ze bych mela jit do lecebny. Tenkrat uz jsem nevahala ani vterinu. To nebyl zivot. Vim,ze bych asi umrela. Pit skoro 15 let, pak uz jen tvrdy alkohol... Odvezli me do Bohnic,kterym jsem se driv tolik branila,a zase privezli,protoze jsem mela 3 promile. Ja to vubec tak necitila. Za dva dny jsem odjela znovu, tentokrat na 11 tydnu, ktere mne zachranily zivot, detem mamu, manzelovi zenu a rodicum dceru. Abstaky trvaly mesic, prvni zachvat, tres rukou, nervy v haji. Nocni poceni, ale konecne klidny spanek. Bezva zensky, sestry,terapeuti,lekari. Zpocatku na hornim detoxu jsem chtela podepsat nekolikrat revers,nastesti me nepustili, protoze jsem byla jeste zavisla na navykovych lecich.
Proc to pisu. Musela jsem padnout na same dno,kdy jsem uz nemela nic,jen piti a i to jsem ztracela,protoze to telo nechtelo. Najednou jsem chtela hrozne zit. Pro deti,ale i sebe.
Nikola, od 22.6. cista a stastna. Bez podpory deti, by to bylo tezsi... Snad vam to trochu pomohlo. Na pavilonu bylo mezi nami spousta lekarek,pravnicek i ucitelek...
nikola1

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: Re:Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 10 rok, 1 měsíc  
Jsem léčená alkoholička, strašně se snažím nepít, ale dá mi to moc přemáhání. všude kolem se pije,v práci v televizi. Jsem unavená a nevím jestli vydržím.
Zuzana

14 měsíců už nemusím lhát,nejen okolí,ale hlavně sobě. 14 měsíců života s čistou hlavou,jak kdybych se znovu narodil. Celý život běžný konzument,ale po odloučení od syna a po rozchodu z partnerkou bych nevěřil,že se během pár let dá vytvořit závislost na tvrdém chlastu. Začalo to večerním pitím půl litru vodky a skončil jsem na 1,5 litru vodky v průběhu 24 hodin. Nenáviděl jsem se a nechtěl žít. Bylo mě vše jedno. Jako řidič taxi jsem byl zastaven policii naměřená hodnota v krvi byla 2.56 promile. a to byl ten zlom kdy ,jsem si uvědomil,že s tím musím něco dělat.Sám bych to asi nedokázal.Díky kvalitní lěčbě v Bílé Vodě jsem si udělal v životě jasno a nastavil si cíle.Po léčbě jsem začal chodit na AA v Brně a to mě hodně pomohlo vrátit se do života. Bohužel ted kvůli práci nemůžu navštěvovat tak často,jako na začátku,což mě docela mrzí. Kdybych neměl tak enormně silné chutě tak si snad na ten chlast ani nevzpomenu. A taky jsem se naučil mít rád sebe,což jsem dřív neuměl. Velké štěstí mám v podpoře mé přítelkyně,která se mnou prožila období pití a vážím si jí za to ,že to se mnou vydržela
Radek 170

Radek 170 když jsem si přečetl Váš příspěvek, mám to jak přes "kopírák", nepiji pár dní, ale jak píšete...... Kdybych neměl tak enormně silné chutě tak si snad na ten chlast ani nevzpomenu...., a další věci..řízení pod vlivem...,proto dík za Váš příspěvek, zase mne to "nakoplo" , do dalších dnů nepití...........
josef
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Josef jsem rád,že vás oslovil můj příspěvek.Jste na začátku,tak přeji hodně duševní síly
Radomír Hudec
Fresh Boarder
graphgraph

No popíšu dnešní příběh který jsem prožil. před několika dny jsem se nasral na svoje šéfi , princeznu kolobežku, a limonádového joa, protože si dovolili se mnou hrat hru známou skořápky, takzvaně je tam ,nei tam . no ráno příjdu a koloběžka s joem na mě spustě že s nima budu mluvit a že neni pravda co sem řek hlavě 22 , za to že sem vypustil z ust svůj nesouhlas na mě vytáhli vyhazov na hodinu , a joe začal machrovat že má moc drahej počítač a že si výslovně nepřeje abych se ho dotýkal no hra na tatku byla fakt trapná, joe jako pořádnej gorilí samec ukázal kdo je tu největší opice a že dělá největší bobky v místnosti , no jako správněj pozorovatel si řikám kam to až zajde , no řikám si nedívej se mu do očí ještě po mě to hovno hodí a kurva to by byl smrad. no vyhrožování koloběžky my bylo podezřelí a tak jsem tet poslal mejla kamošovy z protiprávního aby zjistil co teda můžu nebone. sem zvědavej co my řekne ? Jestli v tom byla lež tak použiju všechno co mužu a ukážu jim jak se umim přetvařovat a co dokáže nasranej generátor v lidskym mozku.
Trifinger..

No ještě další věc někdo my ve ve firmě cirkus čornul moje kouzlo lásky , no řikám si co je to za trapaka kurva to si neumíš říct hubou co chceš ,? no heslo :kradem kdiž to nikdo nevidí tak je to v pořádku si říkám no cirkuse kurva to je divný jedem tu načerno a potmě , no smekám před romama ty se aspon uměj zeptat než ti daj pěstí a oberou tě, řikám si cirkus má takovýho psychoastronauta co píše o stavu kanalizace v čechách a čoruje no frajer , má štěstí že mu nikdy fungovat protože zbytek nosim v zadku jako to museli dělat židé v koncentráku aby je neokradli, no tet ho hodlám doplnit aby toho zloděje začli nenávidě a já ho tě čorkařskejm praktikám odnaučim.
TRYFINGER

No řikm si zajistim to tet sebedestrukční sekvencí at si užijo co chtěli budou mít kluků se to netýká naštěstí mam jejich insignie takže jim nic nehrozí... vytahovali zbraně tak jim ukážu tu svojí a to je mozek. no hrábnou my na madam duitlovou a nechám se ověřit od třeba 20 dalších psychoastronautů v praze aby si zatancovali po freudovsku. Babička freudová vždicky radila kdiž krade tak ho nech tatínek freud ho potrestá... no a prstýnek jim asi dám ale zahlcovací aby je odnaučil tě nešporovskejm praktikám.
TRYFINGER

TRYFINGER napsal:
No ještě další věc někdo my ve ve firmě cirkus čornul moje kouzlo lásky , no řikám si co je to za trapaka kurva to si neumíš říct hubou co chceš ,? no heslo :kradem kdiž to nikdo nevidí tak je to v pořádku si říkám no cirkuse kurva to je divný jedem tu načerno a potmě , no smekám před romama ty se aspon uměj zeptat než ti daj pěstí a oberou tě, řikám si cirkus má takovýho psychoastronauta co píše o stavu kanalizace v čechách a čoruje no frajer , má štěstí že mu nikdy fungovat protože zbytek nosim v zadku jako to museli dělat židé v koncentráku aby je neokradli, no tet ho hodlám doplnit aby toho zloděje začli nenávidě a já ho tě čorkařskejm praktikám odnaučim.

NO dobré,v čem jedeš, na alkohol je to až moc ujeté,....
josef
Fresh Boarder
graphgraph

No tet si řikám že je asi zbytečný říkat že mám pravdu, protože dnešní trend je máš zájem o něco tak tě zadupem, čili i když člověk lže tak má pravdu... no koloběžka se mnnou skoušela manipulovat přes matku, no tuuudle nuuudle,tohle nesnášim uplně nejvíc, co mětrápí nejvíc je že kdiž má člověk nějakou nemoc tak je nedůvěryhodne a měl by žít separovaně a ve svěrací kazajce a niky nemůže mýt pravdu protože ratardace je retardace. no a aby si nezlobyl tak tě nacpem klepkama aspon budeš držet hubu a skákat po jedný noze. Má vlastní názor brání se tak mazej do papíroví krabice od bot.
TRYFINGER

Stránka: 1...47484950515253...88
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter