Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...49505152535455...88
Dolů
Téma: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky
Re: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 10 rok, 1 měsíc  
U Tryfingera nevim,nato asi nemam bunky nebo co.Ale co Ladik,ton si delá prdel nebo to myslí važne?
dri

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: Re:Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 10 rok, 1 měsíc  
Stopčku. trefila si. Hřebíček na hlavičku.
TRYFINGER

Tuhle stránku používám ,jako zápisník . Kde mohu venzilovat svoje zážitky ,prožitky atd, nejlepší je že se pak člověk může podívat spět na ty zápisy a muže si uvědomit chybu a muže s ní pracovat, někdy to může vypadat šíleně ale opravdu nejde o psychyckou nemoc , ale o strasti a utrapy mladého abstinujícího člověka. Něco je psaný ve vzteku něco v radosti atd.
TRYFINGER

Jde mi ještě o o pár dalších věcí, neustále se mě ve firmách zbavují kvůli tomu že vlastním intelekt, umím spojivat kolektiv, a velice dobře čtu z prostředí , lidí atd protože oni sami to vlastně neumějí a neunášejí. A proto jsem to všechno psal sem abych mohl kdikoliv cokoliv zpětně dokázat . Vyte jakmyle jste prošli psychickou nemocí stále je možné toho využí a tak jsem vymyslel tento razantní zpusob ochrany . Velice rád to nabýzím k posouzení jakémukoliv člověku který se tomuto věnuje ale zároven nabýzím i sám sebe aby to bylo oběktivní. Děkuji za pochopení . pokud půjd o analitika psychiatra kohokoliv se skušenostmy soukromě zašlu svoje Pravé jméno.
TRYFINGER

Jde vlastně o to 6e spontáání reakce jsou vlastně nejlepším důkazem.
TRYFINGER

Nejde mi vlastně o místo peníze atd ,mě jde vlastně o uznání a o to aby se mnou nezacházel jak s malím klukem, těch kluků je tam ještě výc a jsou tam déle takže zase je tam nějaká ucta od mě , a proto ani neskouším napadat nějaké místo ale co my vadí je přivlastnování toho co do toho vložím , což je krádež osobnosti.
TRYFINGER

Re: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 10 rok, 1 měsíc  
TAK JSEM SE DNES OZRAL JAK TO PRASE. ABSTINENCE MI VYDRZELA 2 MESICE. PROKLATA VODECKA.
ladik

Zdravim,chci se zeptat. Je mozne zacit abstinovat bez toho aniz by clovek musel podstoupit leceni? Treba jen dochazet mezi AA,zda to jde zvladnout jen vuli,rozhodnutim,ze nebudu pit? Nebo je zavislost opravdu silnejsi nez my?Dekuji
Markuloni

Hodně lidí přestalo pít úplně díky AA, nemuseli do léčebny.Pevná vůle nestačí.
Liba

Markuloni, vela ludi aj tu na fore, to zvladlo pevnou volou. Je to individualne. Napr. dnes v noci tu pisal velmi pekny prispevok Jozef, co to po dlhych rokoch pitia zvladol sam. Ja napr. tiez. Ale nejde to generalizovat. Dolezite je, ze si odhodlany prestat a svoju uspesnu cestu k abstinencii si urcite najdes.
Kira

Stránka: 1...49505152535455...88
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter