Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...51525354555657...88
Dolů
Téma: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky
Re: Re:Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 10 rok, 1 měsíc  
TRYFINGER napsal:
...věta "ja som ja "

Všetci/každý sme svojské a jedinečné (ja, Ja, JA) alebo aj všetky tieto tri ja v Jednom, ktoré súčasne účinkujú v najväčšom kozmickom divadle.

...iba mnohí ešte nepochopili svoju *rolu/postavu/úlohu* v tejto nekonečne a neustále sa meniacej životnej scéne.

Zmysel svojmu životu vtláča ako pečať každý sám za seba.

Vždy je možnosť:
"Piť alebo žiť!"
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 10 rok, 1 měsíc  
Muzu Ti rict, ze chlast je opravdu tvrdy souper. Kolikrat si reknes uz me nedostanes,ale v obchode ti ruka sama saha do regalu pro NEJ. Doma HO vypijes a zjistis, ze Ti uz nic nedava, ale presto ho pijes. Ovladnul Te. Tebe tvoje dokonale Ja. Vzpomen si jak si byla stastna a krasna bez NEJ. Sportovala jsi, milovala sveho manzela a deti. Ted mas JEHO a svym milovanym se stranis. Mas me chlast ja Ti dam vse a take Ti vse vezmu. Beru si Tvou dusi, telo, krasu, a tvoj rozum. Ten ted patri me a soustredis se pouze na Me jak si me budes kupovat a zasobyt, schovavat a hlavne pit. Ovlada me, ale Ja rikam dost chci byt zase stastna jdu s Nim bojovat a verte, ze vyhraju. JSEM SILNEJSI NEZ ON DEMON CHLAST))))))))).
nedamse

Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Renco, ved ja viem, ze si to myslela dobre. O tom absolutne nepochybujem. A aj ti velmi pekne dakujem, ako pekne o mne pises a podporujes ma.
Ja sa len necitim nejak tak, ze mam uz vyhrate. Tie chute prichadzaju na mna este aj dnes. Sice nie casto, ale su riadne intenzivne a da mi to vtedy dost zabrat, aby som to prekonala.
A caka ma leto a to je v Taliansku, tam kde byvam naozaj tazke. co sa alkoholu tyka. Kopu turistov, dovolenkova atmsofera, vsetci piju- dalej grilovacky skoro kazdy den, zas sa stale pije. Ono sa to tam cloveku same ponuka, aby si dal. Preto musim byt ostrazita a ani na minutu si nemysliet, ze uz mam vyhrane.
Co sa tyka tych zmien, mne je dobre uz od 3.mesiaca a odvtedy sa to uz nejako vyrazne nemeni. Mozno som mala stastie, ze som sa rychlo dostala do normalu. Ale z mojho roku abstinencie sa samozrejme velmi tesim a bol to naozaj velmi pekny rok. Zdal sa mi aj nejaky dlhsi - mam o moc viac zazitkov - kedze predtym toho casu kvoli chlastu samozrejme bolo o moc menej.
Dnes mi moj synovec povedal, ze by som mala oslavovat narodeniny dva krat - aj v den, ked som prestala pit-lebo vtedy som sa vlastne druhy krat narodila. On mi uz pred 4 rokmi hovoril, ze mam prestat pit, lebo ma to zabije. Vsetci mu vtedy nadavali, ze co to hovori, ze ved len pijem ako ostatni. Ale to dieta uz v 10 rokoch malo viac rozumu ako my vsetci dospeli dokopy
Kira

Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Plky o ničem. Renato, každého vyháníš. Přitom sama tady akorát plácáš debility. Zatím jsi netrumfla to, jak jsi se jako Žanda chválila jak jsi nádherná Barbína, ale dnes máš dalších 100 bodou za to, jak si myslíš, že Líba dělá to, co ty. Tzn. že píše jako víc lidí. Jsi fakt úplně blbá. Napiš nám zase něco jako Žanda. S Renatou je nuda, a neumí nic kloudného poradit.
Jane

Ahoj píčo Jane,
jinak tě nazvat nedá. Nechceš už jít do hajzlu? Všechno cos napsala stojí za lopatu hoven. Ubožačko zesraná vyfič. Je mi k zblití tě číst. Magora. Dementního už totálně.
Šéfik tohoto webu si tě najde a zablokuje ti IP.
BLBKO
Jane2

Josef,
tak jak to zvladas? Doufam, ze se drzis. Ja trochu uklouzla, ale otevrelo mi to jeste vic oci. Tak se snazim zase abstinovat doufam, ze uz naporad. Tak se vsichni drzte
Eva

Jestli šefík bude něco hledat, tak půjdeme společně. Jane2 nebo Anno?
jane

Anna by se nesnížila, je nad věcí. Osobně píšu z práce, ale co je ti potom ty bezmozku. Je třeba to tady zasrat, aby se velení už konečně vzpamatovalo a něco udělalo!!!!!!
jane2

Stránka: 1...51525354555657...88
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter