Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...52535455565758...88
Dolů
Téma: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky
Re: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 10 rok, 1 měsíc  
To je fakt, bude rozumný, když tě vyhodí z práce. Neužitečný roury, co takhle využívají pracovní dobu, musí z kola ven:-)
jane

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

No já jdu makat, ať mně tedy nevyhodí...Takhle si s tebou tady nikdo psát nebude ty rourečku.
Bóže, bože, ty si na komando těch úchylů doktorů z Bohnic.
jane2

Re: Re:Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 10 rok, 1 měsíc  
Dneska to bylo fajn, nebyla tam limogoryla, žádný bobky v kanclu a prdel celéj den. Akorát co me nasralo bylo to co umí udělat hovado posedli vedst tlupu, no posedlost ukázat ze umí taky udělat bobky , normálně podle mého názoru se vůdčí gorile musí oholit ten stribrnej hřbet , normálně mladej gorili samec chyt vztek a hlava nehlava si chce tet vydobýt to teritorium,na který asi neuvedomele díky tomu zeho dříve potlacovali dostal nárok od hnedohrbeta, který si neuvedomval ze musí postupovat opatrně , no prostě v prdeli mlha všude všude bobky, ale porad ne a ne je někdo ocuchat, co zbejvalo ,rozkaz zněl jasne, no tak sem vzal s s jedním velice inteligentním samcem lopatku a začal ty bobiky hrabat, tet si říkám ze by z nich hnedohrbet zasloužil podestilku a možná i hnízdo aby vydel čeho dosáhl tou le hovadinou. to by me zajímalo kolik samic by na tohle kluziště nalákal.
tryfinger

Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Nevim z čeho ale občas mě bolí hlava a křížej se mi oči ,přemejšlim z čeho to je ? Napadlo mě jestli třeba nemám jeden universál šišatej. nebo jestli do mě někdo necpe něco co ve mě nemá bejt. no dneska se mi zdálo že gorylímu samci kterému oholili hřbet , vyrašili tři stříbrný chlupy , no chvilku byl tlupě blízko a já šimpy mu podal pomocnou ruku , ale on hned zase zpustil ten vrcholově domynyntní přístu , kterým od sebe zase tlupu odradil, postupným a citlivým stoupáním ve tlupě by mohla ta goryla dokázat že ty stříbrný chlupy dorostou a že nejsou jen obarvený, no ale stalo se že goryla která je jak ukazuje tak silná, zautočila na mě na šimpyho, no ale to bylo v prdeli protože jsem se první nenaučil, bušit pěstmy do hrudi a řvát aby celá džungle věděla co sem za siláka, ale naučil jsem se louskat ořechy.
TRYFINGER

přítel alkoholik Před 10 rok, 1 měsíc  
Dobrý den žiju už 6 let s přítlem.Vždycky měl k alkoholu blízko ale nikdy to nevypadalo tak že by měl mít s pitím problém. Ale asi po 4 letech našeho vztahu se stal alkohol jeho velkým kamarádem.Nejen že se pohybuje v okolí lidí kteří nejsou zrovna abstinenti ale nedokáže si ani představit že by měl být den bez vína nebo bez piva.Neustále se vymlouvá na to že pije protože ma starosti s financema nebo že nemůže večer usnout tak se potřebuje napít a tak dále...Snažila sem se mu pomoct dlouhou dobu ale bohužel na moje prosby nereagoval ani je nebral nejak v potaz tak sem se zbalila a odesla od nej asi na měsíc.Bohužel sem bez něj nedokázala být tak sem se k nemu vrátila s tím že mi tvrdil že už pít nebudu hlavně at už od nej neodcházím.Ale bohužel se nic nezměnilo na to když řeknu že zase odejdu at už nepije neraguje.Ani když ho prosím at to vydrží aspon jeden den není schopnej.Vážne bych mu chtěla pomoct už si nevím rady...
XXX

Re: přítel alkoholik Před 10 rok, 1 měsíc  
Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Renato,
ty jsi na to pořiď papíry. Bez těchto "duchaplných rad" se už nikdo neobejde.
Doufám, že ti to penzijko, co sis vybrala vydrží dlouho a ty tady budeš dále kázat moudra.
jane

Renato,
ty jsi na to pořiď papíry. Bez těchto "duchaplných rad" se už nikdo neobejde.
Doufám, že ti to penzijko, co sis vybrala vydrží dlouho a ty tady budeš dále kázat moudra.
jane

XXX Lhář, Sobec A Manipulator , dokud nebude mít za sebou aspon rok tak mu nevěř, chceš bejt na prchy , sex atd? jinak si asi na poníženost a zaroven dominanci . ale poradim ti jsou kvalitní samci kteří zvládají obojí a nepotřebujou tě jako uklizečku štětku nebo stroj na cokoliv . jsem s tebou a klidně ti ho najdu.
TRYFINGER

Stránka: 1...52535455565758...88
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter