Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...53545556575859...88
Dolů
Téma: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky
Re: přítel alkoholik Před 10 rok, 1 měsíc  
Pod pokecat kočko, Ti řeknu, máš průser každej na tebe má vztek ale já v tobě vidim fajn ženskou kterou pochopí málo kdo.
Rendo a Tryfingr

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 10 rok, 1 měsíc  
Až se přizná před všema a před řídou, tak je nej nejvejš, a klidně budu poskok jak si řekne. trubičko. rourková. manipulátora a lháře tet nutim k přiznání a ty si naskočila srdcerivnosti díky který si poslušná malá naslouchajíci holčička , co seraf toho taky manipulnul , ale tet kdiž king kong nemá kam uhnout co dělá? no Manipuluje. a proč mě neřiká věci do očí? skupina je skupina , a chci tam pět psychiatru a jestli je nenavrhuje on tak vý proč!!!
TRYFINGER

Před tebou dělá jaký má problémy jak trpí atd. a před chlapem dělá jek je silnej!!! co to znaméná? " hraju na dvě strany" kdibych byl tak vyděšenej a šlo my o někoho tak sem viděšenej tam i tam. co lumá kdo to s nim zesral no magor co chtěl stoupence aby mě mohl vyměnit jako že je sklamanej, pan intelektuál má chybu ! každej z nás zná základy psychologie ! je v uzkejch a kdiby byl tak vyspělej a tak dokonalej tak nebude hledat miny chyby, . to už je ze zoufalosi lháře.
TRYFINGER

Vzkaz pro psychoanalitiky, posílám ti vzkaz limogorylo mluv na mě nebo nemluv stejně tě prozradim.
TRYFINGER

Třeba péto! Já mám prusery jeko kráva mám osmičku dluh na dopravním. Honim si pindoura , přitahuješ mě a taky tě nevoblbuju jak sem chudák a jak sem unavenej, jak snim, porč já házim špatně lopatou kdiž toho naházím víc , proč je špatný nechat kluka ze statku šlapat po hlíně kterou smetu za dvě mynuty. Manipulátor nesnese kdiž někdo druhej velí! A kdiž to vidí tak hned musí velet on . To je nutkání manipulátora.
TRYFINGER

Re: Re:Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 10 rok, 1 měsíc  
Je hrozně smutnej a zklamanej, ale kdž se podívá na mě tak je tam vztek. Na fetu je závislost, no a na ovládání lidí je taky, já mám za sebou 6 let pod manipulátorama, a proto to nesnesu, a vycejtim.
TRYFINGER

Gregor říkal běž se svojí kuží na trh, ale až tet chápu víznam a učel téhle věty, kdiž si nahej tak na tebe nikdo nic nehodí.
TRYFINGER

mANIPULACE PŘES MATEŘSKEJ PUD PÉTI
TRYFINGER

Re: Re:Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 10 rok  
Hmmm sem byl hodně upřímnej ve vzteku, jinak fajn zklapla další past chováte se podle toho co napíšu... ale asi kvůli mě a te si to vyčítám a stydim se!! odpustte my to asi špatně čtu to co vnímám až na skupinu.. tet vlastně manipulujete mnou díky mě což je asi spravedlivý za to co jsem neviděl. ale třeba keci už to mám hotový než jste si všimli díky naší zpolupráci to je pro ně a pak pro mě ponížení, jak si někdo muže dovolit nás nkrytizovat za to že máme nějaký vady? jsem nějakej stroj či věc?
TRYFINGER

Re: Re:Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 10 rok  
Mám otázku kdo je na světě nejmocnější? no přece děti mi jim sloužíme a já ze srdce říkám že dobrovolně. i prezident světa slouží dítěti. pocopíte že moc je něco co nekonečně cirkuluje.?
TRYFINGER

Stránka: 1...53545556575859...88
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter