Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...54555657585960...88
Dolů
Téma: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky
Re: Re:Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 10 rok  
V bibli je: otec syn iduch svatý ale proč ne Otec dcera i duch svatý nebo , otec ,matka,syn, dcera a duchové svatí_ ???
TRYFINGER

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 10 rok  
Co tam chceš ještě navíc, 999to stačí ne.Co bys asi přilepil k tomuhle, satan,antikrist a falešný prorok-666. To jsem teda zvědav.Dvě strany mince stačí,live nebo evil.
dri

Re: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 10 rok  
Jenom mně napadla taková věc.Jestli rozebíráním bible pomůžeme nějakému dalšímu alkáčovi,kterého bible vůbec nezajímá?
dri

No jak čtu tak jsem včera měl pochod: zvaný méda béda.
TRYFINGER

Normálně mi někdy připadá jako by se mi rozlepoval mozek a nalejval se mi krví.
TRYFINGER

Mě by zajímalo jakej idiot se snaží zapůsobit a pořád tvrdí že ten universál co mám v ruce my má vsadit? odpověd: debile ten universál je ve skutečnosti velkej jako slon chceš mě zabýt nebo chceš idiote facku.? jinak musím se ač nerad, paralelně bez možnosti druhé strany vyznat k lásce, asi myluju svojí psychiatryčku protože je vyspělá a je to pro mě žena jak má být, i kdiž jsem o tolik let mladý. Asi by mě trochu vyděsila její sexualita , ale já bych se s ní vyrovnal a uvedla by mě sexuálně do roka vyspělosti ve které vlastně jsem. jinak mára můj kámoš asi přišel na část biomechanického přechodu , je to okradený bývalý chemik kovů který se podcenuje. Moje řešení nešpor kradl tak z něj udělám klokana za ty teorie vražd které svým tupím universálem vydedukoval pomocí setralínu, chci moč Nešpore protože fetuješ a kdiž ty mužeš kázat tak můžu i já.
TRYFINGER

LIVE AND DEVIL JE DEBILITA? LIVE AND DEATH a uvažuj o tý bibli co v ní je volečku. ALkoho alkohol proč pořád píšete jen alkohol ? nejste závislí? neumíš myslet na něco jiného?
TRYFINGER

M8M rád schizofreničku neřiká furt alkohol drogy . vole jedte něco jinýho kurva ! to co podkáváte! " Ja " prosimtě Pošli ho do bohnic nešpor mu pomůže se zcviknout.
TRYFINGER

No jen doufám že z toho co jsem napsal o svojí tajný psychiatrycký lásce neudělá nákej debil scénu protože jsem se zamiloval z toho důvodu že jsme vlastně v jádru stejní . podle mě se mi bojí něco říct kvůli nějaké hovadině, přitom to co je pro m důležitý je ona a její cit k životu a dalším částem atd. sice to tajim, ale podle mě to dáno vý a já se stejně už nehodlám bráni, je muj vzor ženy která ze to stojí.
TRYFINGER

Proč se zamiluje mladší chlap do starší? Protože je ten mladší chlap v tom mladym tělě vyspělejší! A ta žena je zas vlastně mladší v těle starším.
TRYFINGER

Stránka: 1...54555657585960...88
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter