Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...55565758596061...88
Dolů
Téma: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky
Re: Re:Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 10 rok  
NO a ten mezník ? je ta odvaha říct to tomu druhýmu.
TRYFINGER

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

ahoj jsem eliška..myslím že piju víc než je zdrávo...bude mi za dva roky čtyřicet,mám dvě děti a jedno od přítele...myslím že musím mít pivo každý den,můj přítel jezdí do světa a děti jezdí přes týden na intr jen Kuba ten nejmladší tady semnou je...v práci mě to neobtěžuje ještě to dokážu vydržet..nevím jestli je to vážný chtěla jsem přestat sama ale nějak mi to nejde a moc chci
eliška

mám se tady nějak registrovat nebo tak?
eliška

Eliško, zkus si najít Anonymní Alkoholiky, tam najdeš radu, pomoc,tipy nejbližší a nejlepší odborníky v okolí.
Liba

tak jo..pohledám po internetu..jsem z malého města tady nic takového není..díky za odpověd a za radu,ikdyž jsem si to představovala jinak
eliška

Elisko tak jak na tom jsi jsem to mela pred 2 roky taky jsem byla jsem v celku v poho, chtela jsem prestat, ale neslo to. A ted jsem na tom 100 krat hur prepijela jsem abstaky a zvysovala piti. Bylo to perklo chlast me celou pohlcoval ranni piti jinak bych nefungovala. Ted par dni abstinuji sama a je mi hezky. Kdybych neprestala ritila jsem se do sr....k. proto ti uprime radim prestan pit dokud jsi na tom relativne v pohode jinak se to bude hodne zhorsovat. Pokus se sama pokud to nepujde vyhledej pomoc. Hodne stesi
kamila

Omlouvam se za ty preklepy na zacatku, ale pisu z mobilu a nekdy to blbne
kamila

Eliska, musis najst v sebe silnu motivaciu a zdravo sa nastvat na chlast a potom to dokazes. Uz to, ze sem pises a skusala si sama prestat, znamena, ze si uvedomujes, ze s alkohlom mas vazny problem. Mas uz aj vypestovanu zavistlost na nom, kedze nedokazes prestat, aj ked by si chcela.
Skus si precitat tu na fore pribehy vo vlakne "smrt alkoholika v rodine", mna prave toto nastartovalo a pomohlo mi uvedomit si, aka je alkoholizmus tazka choroba a co vsetko mi realne hrozi. Vtedy sa nieco vo mne zmenilo a uz rok abstinujem a ver mi, ze to ide a stoji to za to.
Keby si to sama nedokazala, nehanbi sa poziadat o pomoc odbornikov. Skus ambulatnu liecbu, psychoterapiu...Drzim palce.
Kira

Kiro,
Vás si opravdu vážím-už jsem to několikrát psala,já jsem se narodila v Československu a fandím Slovákům-mám na Slovensku spoustu přátel a taková Renata s její špatnou češtinou by se od Vás mohla učit-je to sice smutné, ale je to tak-jenže ona si to neuvědomuje-její slovo "nazbýrat" by nenapsal ani ten nejhotší žák-proto mě tak štve.Vím, že tohle fórum není o češtině, ale taky to něco podle mého vypovídá o inteligenci-nebo se pletu?
Já myslím, že si rozumíme.Zůstaňte taková, jaká jste!!!
Zdravím Helena
Helena

Heleno, bohužel, ze své praxe dobře vím, že tyhle pravopisné chyby píší i dnešní vysokoškoláci. Je to sice smutné, ale je to tak. Za sebe můžu říct, že hrubky též nesnáším, ale zde je mi to milejší než arogance a nadřazenost a hloupost.
Aneta

Stránka: 1...55565758596061...88
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter