Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...56575859606162...88
Dolů
Téma: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky
Re: Re:Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 10 rok  
Je úplně jedno jesli člověk píše s šílenýma hrubkama nebo má špatný slovosled, záleží CO napsal. Když to přelouskáte a pochopíte správně. Není to o inteligenci, je to přesně tak jak píše Aneta- i ti inteligenti z VŠ dělají takové chyby! Mně osobně ale vadí taková ta nadřazenost, jako ta psychiatrička z Olomouce. Tři promované syny a dívá sa na Vás zvrchu, cítím z ní povýšenost, je důležitá jak cosi. S pomocí je to takové nijaké, dokud není vážný problém tak je fajn, potom se v tom plácá jak kapr na suchu.
U mně asi stále hnije ta skrytá třídní nenávist, nic ve zlém
Otík

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Helena, dakujem Vam za pekne slova, ale v tomto ohladne gramatiky si naozaj nerozumieme.

Ja som vam to napisala zopar razy, ze nikdy by som si nedovolila nikoho kritizovat ohladne gramatiky. Ja podla toho inteligenciu cloveka neposudzujem, aj ked hrubky tiez rada nemam.
Renata sa mi od zaciatku javila ako empaticky a inteligentny clovek a dnes v noci aj vysvetlila, preco obcas tie hrubky.

Renata, je mi luto tej nehody, ale ty si silna osobnost a zvladnes vsetko, ved aj toto pekne zvladas. Podla mna tie hrubky nejak casto nemas. Diky aj tebe za pekne slova. Ale ja nie som jedina, co zvladla prestat pit sama, je nas tu viac a verim, ze dalsi budu pribudat.

Ono je uplne jedno ci clovek prestane pit sam alebo s pomocou, len musi velmi chciet. Ani liecebne nie su zarukou upechu, ani AA. Ja s tebou plne suhlasim v tom, ze je to o rozhodnuti cloveka a obrovskej tuzbe zacat zit iny lepsi zivot - ten bez alkoholu.

Napr. aj Vy Helena ste dokazala prestat pit sama a po dlhych rokoch, co si na vas tiez velmi cenim. A ked som sa dostala na toto forum a zacala si citat stare prispevky, narazala som aj na tie Vase, kde ste pisali, ze ste prestali uplne sama zo dna na den a aj to mi dodalo vela sily a nadeje, ze to ide. Dakujem.
Kira

Dneska neuvěřitelný, včera sezení s šéfama na můj popud, po pěti mynutách jsem pochopil že se kryjí a že to bude bez mého psychiatra k hovnu a tak sem se ztáhl, no dneska co my bylo podivný je že jedinej já! jsem neměl výplatní pásku. to je fakt diný!!
TRYFINGER

Právě jsem poprosil svého kamaráda profi zahradníka , aby ocenil mojí práci jelikož si tet připadám tak trochu zneužitý vuči ostatním.
TRYFINGER

Taky jsem pochopil jak u nich funguje infrastruktůra, funguje tak že ae tam všichni znají a jak je někdo chytřejší nebo šikovnej tak se okamžitě stává nepohodlným. Keci typu jásem chlap jen pro to že tlustoprd tak to je pro mě trapak . jo a nekopírujte moje stránky . stejně to nepochopíte protože máte malí mozečky učurlí.
TRYFINGER

Hustý jo paradox" : makám nejvíc a mám nejmín. Jo tak kde sem. nakonec já sem ten co nemaká asi snad. si řikám tak to v tom případě bojuju za shovanej přelud.
TRYFINGER

Ani kdibych dostal myliardu, a všichni se mi omlouvali tak tohle já neodpoušti protože je to od nich msta za to že já vysvětluju problém, prstě od tet budu hledat něco novího a až najdu tak myzim, neni tu žádná perspektiva. tady kdiby si dělal všechno tak máš furt stejně.
TRYFINGER

Piju a fetiju už 16 let sřídavě. Stále mi to již spoustu vztahu a má rodina mi to stále vyčítá. Vždy vydržím pár dní nepít a jak je mi lépe jdu zas. Navíc ješťe beru na panické ataky prášky. D co dál
vrabec

S tou výplatní páskou jsem to přehnal nakonec došla a nebyla zas tak šílená! Co mě sere na panu x, Kdiž jsem silnější než druzí a tvrdim že sem chlap tak s tim nemachruju, chlap svoji sílu dokáže tím že beeze slov svoji sýlu použije pro dobro druhích a nevitahuje se , chlap kdiž vidí slabšího tak ze sebe udělá třeba sluhu jen pro to abi se ten co nemůže netrápil tím že je slabší, chlap kdiž pozná že je někdo lepší než on tak to uzná a vysvětlí mu třeba že je tu délé ale neshazuje ho a doporučí ho nebo ho podpoří. Chlap kterej lže nemá tvář a ani srdce a tak je to sračka at ukazuje a říká cokoliv. Náky čtyři prsty a čtyři věci jsou hovadina nejsme malí děti ve školce a kdiž ty jsi perfektní tak máš asi hodně pracovních nabýdek. mrzí mě že na mě ve čtiřech hrajete habadůru která je předem domluvená, krejt se navzájem to je jednoduchý prokouknout a pochopit to trvá vteřinu. A tet si řikám jak se budete bavit před mým psychiatrem jestli taky tak strategicky a komunitně, já o sobě dokážu říct třeba číslo trenírek. atd. ale uvědomuju si že někdo neumí používat keci : já sem chlap a vy né a já je z vás udělám . bože to je taková ubohost po tom co máme za seboua co nám udělali s čím jsme se smířili co nám prochází hlavou kdiž vidíme projíždět mladýho kluka v autě a bydlením který jsme si vysnili. jak kurva někdo dovolí aby takhle trpěl v nouzi takovej frajer a dobrák. a ostatní , my nemáme holky smějou se nám a trápíme se okolím a toho jsou spousty hromady pohřbenejch snů a ještě nás bude někdo buzerovat vychovávat, hodnotit kurva podívejte s na svůj život a posudte ten rozdíl snů co st si splnili a toho co jste prožili.
TRYFINGER

To Vrabec:
tady se toho moc nedozvíš:-).

Nevíte někdo o nějakým foru,kde se opravdu řeší chlast a člověk tam může získat i nějaké rady, vyměnu zkušeností atd.?
xxx

Stránka: 1...56575859606162...88
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter