Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...57585960616263...88
Dolů
Téma: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky
Re: Re:Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 10 rok  
Za máru kámoše kterýho bych nikdy nedal, chitám vztek a mám sto chutí položit atomovku na mýsto kd ho zneužili , a nepsat na ní : měl jsem vás rád a proč jste my ublížili "Mára" . A odpálit jí aby už tyhle svynstva skončili kurva. Každej z mý party je citlivej dobrosrdečnej kluk za kterýho by snad každá ženská zabíjela. Bože už si končně uvedomte že se tohle musí vymítit. At ty kurvy co nás k tomu dohnali platěj jak a kdo rozhodl nebo co muže tolerovat takový svině ve společnosti . vedle sebe ,ve svém okolí, ve firmě, v rodině, jak tohle může někdo nazvat kamarádem atd. Kde je bůh Prtože jestli je tak at mě zabyje protože já jeho svět a jak říkjí cestu nechápu protože , je nesmyslná, trpěli za lásku za humor za to že nejsme krasavci že jsme jiní , za citlivos a výru v druhé. Bože odpalte tu bombu at už to konečně zkončí at lidi s srdcem nemusí žít v podzemí . At zase láska a mýr zvítězí. At je svět zase mýsto pr lidi a né zrůdy který nám tet diktujou..... co je kurva s váma to s na to chcete dívat jak vám zabijej děti vražděj manželky a kopou do vašich rodičů, jen kvůli stovce co maj na chleba. Ve stáří žít na ubytovně a nemýt ani na topení a takovejhlech věcí je myliony . Já se chci někam dostat a neni to jen za mě ale i za ně , Aby věděli že kdiž ne oni tak já to za ně dokážu aby měli bejt na koho hrdý a abych je mohl bavit tím že tyhle svině kopu do prdele za každýho z nich.
TRYFINGER

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

To xxx:
Cos to tady pokašlal ty provokatére xxx-jane-sara a buhvi co eště-tak tu nikdo neleze.

Máš fajn pocit, co?
xyz

Aha tak další magor.
Tak dík za radu. Nic jinýho se čekat nedalo.
xxx

Některý z nás už nemůžou ale aspon zasloužej uctu a uznání za ten boj kterej ještě pořed bojujou s výrou v to že to jednou dokážou. Říct o člověku jetsli je to lepší matroš nebo horší co to je ? Jak to někdo může vůbec pustit z huby jak sre někdo může podívat na člověka jako na věc, jak stát může chtít po lidech který sou invalidní nějaký daně? ty vole to snad budou na stát a jejich vybaveníčko a luxsus makat nsad vozejčkáři a slepí lidi ne . kde je konec konce a kde končí lidská vychcanost, a ten výr co všechno nasaje , kdo tady velí v tom bordelu smrti, zneužívání,lži a sobeckosti. Hitler byl snad anděl aspon člověka hned popravil. ale dívat se na děti jak jedí polévku z jílu a každý kakají krev a vodu a to já nezvládám a myslým si že díky tomu si vlastně nikdoz nás nmuže říkat člověk rozumný ale člověk sobecký slepí . normálně tabula rassa lidstva. silnější stát přežije , kdo má ropu postupuje.
TRYFINGER-tTRYFIDt

Oni jsou ještě napravitelný a já tomu věřim, oni potřebujou prostě někoho kdo jim ukáže cestu a bude věřit v ně a ukáže jim že je cesta at je jakkoliv dlouhá a at je jakkoliv složitá , že se dá tou cstou jít a ž se dá projít a že je tam cíl i kdiž je trochu jinej , že je!!!! A že to má cenu zkusit a věřit . jen to chce hldat a zkoušet a nevzdávat to!!!!
TRYFINGER-tTRYFID

Co je udělaj ze mě cvoka vykopnou mě, budou shazovat mojí oblíbenou psychiatriču jen proto že bojuju a dávám nesouhlas, jen proto že nevěří že jsem ten kterej opravdu dokáže něco co jinej ne? Prostě mám froidovi prstny a chtěli mě kvůli nim oddělat a já přežil a pochopil něco mezi nebem a zemý a že my froidová dala jko malímu něco o čem všichni sní a že mám jiný torie a na věci jdu jinak, že chápu mechanismy okamžitě a jednoduše , že vycejtim kdiž někoho něco bolí a vym kde pohladit a védst jinak než nátlakem ale citem,protože tvrděj že si ublížim jen proto že sem mladej a mám talent kterej jen tak nikdo nemá, a používám psychický prsteny a čtu z nikch jako z knihy . Ale nikdo to ndokáže uznat jen pro to ž to není on. Smějte se protože já za to že ndokážete přijmout že jsem a že mám tu schopnost potrestám vaší pychu tim že si to vemu do hrobu...
Tryfinger and Tryfid

vrabec píše:
Piju a fetuju už 16 let střídavě. Stálo mě to již spoustu vztahů a má rodina mi to stále vyčítá. Vždy vydržím pár dní nepít a jak je mi lépe jdu zas. Navíc ještě beru na panické ataky prášky. D co dál

... "čúraš proti vetru! Potrebuješ (virtuálne) vodiť za ručičku?"

(Liek proti panike Ti predpisuje kto?... vrátnik v nemocnici?)

(Kupuješ si ho snáď na blšáku alebo na burze samovrahov?)
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Děláte ze mě lháře a fetáka jen prto že jsem nepohodlnej a že sem chytrej pracoviteja a podstivej ke všemu kolem sbe, že myluju život a život taky chránim, neustále mě někdo napadá a skouší my zničit moje prostředi a mýsto kde žiju pro to že dělám to co dělám a mám svůj stil a po věcech du s vytrvalostí a odhodláním a bojuju do possledního dechu s přáním a snem že vyhraju , po neustálém sklamávání a zkopávání z mýs který jsem si vydobil jen proto že lidi neunášli ž sem mladej a na svůj věk dost chytrej., vždicky jsm já ten nejhorší a ti druzí nic a všechno já!!!! Co je s váma umlátíte sny mladýho kluka kterej touží taky po něčem ,protože se nechci zahrabat a nechci zkončit na ulici, sám a s jehlou v ruce, že mám sen a vždicky kdiž to dokážu tak tak si to někdo přivlastní . To co sem dokázal ve Šmokusu je můj sen a něco po čem jsm toužil , nměl jsem možnost dokázat co umím protože prostě jsou všude kolem přdsudky a nikdo jn tak někomu ndá šanci , namyšlenost druhejch a slova ne ty ne jsou pro mě gilotínou která neustále padá na hlavu člověka kterej se chce jen prosadit a neměl možnost.
TRYFINGER

Skurvenej sejčekk , Sobotka mě obral o analízi který jsem tam udělal jen proto že si na nich mohl udělat jméno, radši pomohl člověku kterej byl falešnej a zase jsem to odskákal já já jen proto že neunsli že sem mladší než oni a mám na to mozkek, kdiž sem odešel začali mě před mjma kámošema pomlouvat a vsugerovávali jim že jsem nebyl to co si mysleli. prostě ze mě jen těžili a potom se zbavovali a zametali dukazi pod koberec aby někoho nenapadlo že sem to byl já!!
TRYFINGER

Celej život Se snažim lidi léčit , dávám jim naději, sílu ,výru atd bezdákum dávám hadry protože se my hnusí že umíraj na ulici , fetákům zdrhám a neustále se mě snaží dostat mezi ně ale i přesto chápu že potřebujou pomoct a že sou to taky lidi, celej život sem dřel jako pes od piky, vydřel sem si postavení ale stévalo s to že diky tomu že sem byl služebně mladší věřili starším i přes to že sem byl výkonější vynalézavjejší lepší a že sem měl cíl a chtěl jsem něčeho dosáhnout, prostě závist druhjch mi to znemožnovala a já trpěl řval jsem o pomoc upozornoval jsem na sebe ale nikdo mě neslyšel až na jednu moc užasnou osobu o kterou mám tet starost . prostě nechápu proč já mám trpět a proč já ?
TRYFINGER

Stránka: 1...57585960616263...88
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter