|
Re: Re:Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 10 rok, 7 měsíce
|
|
|
Píšete že nejsm normální, ale proč ?já si tu jen ventiluju svojí mynulost i kdiž to asi působý divně, a hlavně vím že to čtou lidi z hokus pousu a řkám si že možná pochopí proč smem takovej. zneužili moje nápady mojí hlavu a mojí práci..
|
|
TRYFINGER
|
|
|
|
|
|
|
|
Tryfi podle mně si úplně normální a na ostatní se vybodni, ať si plkaj co chcou, jen tady provokujou a hledaj vzrůšo hádky.
Hlavně že nepijeme, život je daleko lepší bez toho
|
|
xyz
|
|
|
|
|
|
|
|
to co se stalo ze včerejška na dnešek myslim krysi co my lezou v noci na pozemek, my zase zničili komplet všechno co sem si budoval, někdy si řikám ž by eutanasie byla řešní , stejně se mi rozpadá mozek a to nzastavim,je mi jadno co si o mě kdo myslí protože já vim že sem nikdy nikomu neublížil, začína se my hnusit svět,proč já.
|
|
TRYFINGER
|
|
|
|
|
|
|
|
Já sem tak zklamanejze všeho kolem sebe! Snad mě to přejde.
|
|
TRYFINGER
|
|
|
|
|
|
|
|
Dneska se přiznávám právě jsem se zcvok.
|
|
TRYFINGER
|
|
|
|
|
|
|
|
Tak vyhledej nějakou pomoc
|
|
Aneta
|
|
|
|
|
Re: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 10 rok, 7 měsíce
|
|
A nebo zacinas byt normalni...
Tady se mazou prispevky,co se mazat nemaji a nemazou ty,co se mazat maji.Prestala psat Liba,prestala psat Jane...jaka nahoda...obcas napise xxx,pak xyz...
Takto "dojebane" forum,za ty roky,co to zde sleduji,je fakt sila!Tohle si Libo dej take "k dobru' 
|
|
anoine
|
|
|
|
|
|
|
A nebo zacinas byt normalni...
Tady se mazou prispevky,co se mazat nemaji a nemazou ty,co se mazat maji.Prestala psat Liba,prestala psat Jane...jaka nahoda...obcas napise xxx,pak xyz...
Takto "dojebane" forum,za ty roky,co to zde sleduji,je fakt sila!Tohle si Libo dej take "k dobru' 
|
|
anoine
|
|
|
|
|
|
|
|
Jak je možné, že diskuze fungovala dobře, psávala jsem každý den, nepíšu, a nějak nefunguje....máš nějaké bludy v hlavičce, a June opravdu neznám, ty si mysli, piš, co chceš.Mně už jen rozesmějí názory "znalkyň".Líto je mně těch, co hledají tady radu, pomoc.
|
|
Liba
|
|
|
|
|
|
|
|
Co se to tady děje, tomu fakt nerozumím....bývalo to docela dobré forum. Škoda,snad je ještě cesta zpátky.
|
|
Aneta
|
|
|
|
|