Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...59606162636465...88
Dolů
Téma: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky
Re: Re:Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 10 rok  
Už j mi zase dobře, debka odešla a mě je zase fajn.
TRYFINGER

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 10 rok  
anoine píše:
...prestala psat Jane...jaka nahoda...obcas napise xxx,pak xyz...

Takto "dojebane" forum,za ty roky,co to zde sleduji,je fakt sila!

...pripomína to oprašovanie depozitu zašlej minulosti:

1. odsúdenie nevinných

a až potom (aktívne)

2. hľadanie páchateľov!!!

(Páchateľ je známy = závislosť a nemocné Ego!)
("Kto je úplne zdravý, nech prvý hodí kameňom!...)
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Aneta napsal:
Co se to tady děje, tomu fakt nerozumím....bývalo to docela dobré forum. Škoda,snad je ještě cesta zpátky.

Hlavne na tomto fore nefunguje ziaden administrator, ktory by zasiahol hned v zaciatkoch, ked sa tu zacalo s vulgaritami. Takze je jasne, ze ludia sem uz nechu pisat, ked je tu sama nadavka vulgarizmus. Toto som naozaj este na ziadnom fore nezazila, aby sa to takto nechalo spustnut, ale tam su kvalitni administratori, co sa o to zaujimaju. Takze ked tam clovek napise, nemusi sa bat, ze mu tam bude niekto vulgarne nadavat a este ho za to kontrolor diskusie aj pochvali.
Kira

Ta kontrola jen napsala, že souhlasí s tím, že pár nadávek není nic proti smutným očím dětí alkoholiček.To podle tebe je moc špatné, co?
Liba

Nie, to som prave nemala na mysli. Ale skor to, ze ta kontrola napisala, ze aj taky nazor, aky ma Jane je nazor a ma pravo ho tu prezentovat. Potom co Jane napisala Anne, MIle a dalsim, ze su k..vy pochcane atd, tak to bol od kontroly vysmech voci vstekym tym pourazanym...A ta kontrola ani raz neupozornila Jane, ze vulgarita je tu neprispustna a ze si tu nema dovolit urazat ludi. Naopak ta kontrola napisala, ze Jane je dobra....
Kira

*Hater/nenávistník/nevraživec* rovnako ako *troll/vyrývač/sabotér* sú omnoho hlbšie a ťažšie závislí ako alkoholici iba o tom ešte stále nevedia.
(Urgente potrebujú psychiatra! - nie moderátora, ani admina.)
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Máš pravdu Ja.Nikdy jsem nenapsala, že Jane je dobrá, ale napsala jsem, že už diskuzi nekontroluji, po těch výpadech na mou osobu.Jenže, to je jako se bavit s hluchým o počasí, naprosto zbytečné.Lži, lži, překrucování, pomoc žádná.Nepíšu a furt si mně berou na starost.
Liba

Pro všechny SLUŠNÉ lidi na tomto fóru,
chodila jsem sem léta-opravdu se to zvrhlo a podle mě je to velká škoda, asi máme všichni stejný problém,který nás sem přivedl a proto ještě jednou zveřejňuji mailovou adresu i mobil-a víte proč,včera se na mou soukromou adresu ozvala jedna z těch,které se ty vulgarity také nelíbily a teď jsme v kontaktu.
Takže ještě jednou a naposledy
Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript
mobil: 723117838
Helena

Promiň libo ale mé dítě smutné oči nemá i přesto že jsem alkoholik a nikdy nemělo,podle mě je tento názor zcestný,je alkoholik,jehož dítě nemá co jíst,nemá lásku,péči,ale jsou i tací alkoholici jejichž děti nijak nestrádají,ani fyzicky,ani psychicky.jediný komu jsem ublížila jsem byla já a přítel.
anna

Ještě jednou..je mi fakt z toho smutno, co se tady stalo..a díky Heleně za kontakt..psala vždy rozumně a vážím si jí
Aneta

Stránka: 1...59606162636465...88
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter