Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...60616263646566...88
Dolů
Téma: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky
Re: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 10 rok  
Já bych tu soukromé mejly a telefony moc nedával, teď bude jane posílat z netu Heleně a ostatním co tu ještě pohledá smsky.
Vůbec nevíte co tam za monitorem sedí za člověka, ale co vám budu radit, dospělí a svépravní ste většinou všichni.
ontoš

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Aneto,
díky- i já si Vás vážím!
Hodně mě mrzelo, že jsem nechtěně třeba ublížila Renatě-hrubky mi vždycky vadily všude-nevěděla jsem,co se jí stalo, ale taky víte, že jsem se jí potom omluvila a mrzí mě to pořád!
Ale,právě proto jsem pro slušné lidi dala na sebe kontakt, nejen dneska-už dříve. A víte,jakou jsem včera měla radost,když se na mě obrátila jedna účastnice(nebudu jí jmenovat), že si přečetla můj příběh a že mi věří,protože jsem vždycky psala slušně-jsme v kontaktu a i ona je slušná-to si myslím,že by měl být základ všeho!
Když budete chtít,zavolejte mi-zvu Vás na kávičku-třeba v Riegrovce, nebo okolí-to už nechám na Vás
Já bydlím v Lipenské a dělají nám zateplení,nové lodžie-lešení z obou stran-hrůza!!!
Helena
Helena

Ontoš,
ano, i já jsem už hooodně dlouho dospělá a zatím ještě svéprávná.Ale já si za svými názory stojím a nemám se za co stydět-a je mi úplně jedno,kdo mi bude co psát-já si to umím přebřat-proto jsem sem dala kontakt.
Helena
Helena

Heleno, dík!!!! třeba to pozvání opravdu jednou přijmu, potěšilo mě to !
Aneta

Re: Re:Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 10 rok  
Právě tet si začínám uvědomovat že asi v všem moc spěchám, a zároven mě napadá že je to tím že sem celej život byl po téhle stránce potlačovanej. Oni to nmyslí zle spíš asi naopak, a dneska je kapacit mís hodně k prdu. Na druhou stránku aspon sem ze sebe dostal ten vztek a ncítím tt potřebu někam spěchat, kouknu li se spětně měl bych si uvědomit že je to ode mě taky hodně hnusný. Tet mám al otázku? Můžu za za to že mi tohle lidi způsobyli že mě ubijeli.
TRYFINGER

Ja napsal:
*Hater/nenávistník/nevraživec* rovnako ako *troll/vyrývač/sabotér* sú omnoho hlbšie a ťažšie závislí ako alkoholici iba o tom ešte stále nevedia.
(Urgente potrebujú psychiatra! - nie moderátora, ani admina.)

Suhlasim s tebou JA, ze taki ludia potrebuju psychiatra a nie admina, alebo moderatora. Len takymto ludom, by mal byt pristup na fora co najskor zakazany. Lebo, ele vidia, ze si mozu dovolovat urazat a dlho sa nic nedeje, tak skusaju kam az mozu zajst a dovoluju si stale viac a viac..
Mne osobne to nijak neublizilo, uz som zazila zopar sychopatov aj v realnom zivote, takze viem, ako sa k nim spravat a ze najlepsia je ignorancia...Ale niektorym ludom a hlavne Anne, podla mna bolo ublizene dost a bez priciny..
A este co neznasam je vulgarita a ta by sa nemala tolerovat nikde a zatrhnut hned, bez ohladu na to, ci ide o forum alkoholikov, kucharov alebo napr. informacnych technikov..to je totalne jedno, ale na to su administratori, aby takychto ludi co najskor z for vykazali..
Kira

Nikdo by tu neměl nikoho urážet,a už vůbec ne vulgárně. Ani tady ani v životě.
Aneta

Aneto, presne tak som to myslela. Samozrejme vulgarita by nemala byt tolerovana v realnom zivote a ani vo virtualnom. Preto, ze ide len o virtualny svet, nemali byt niektori jedinci presvedceni, ze tu im to prejde, len preto, ze ide len o virtualny svet.
Kira

Kiro,Aneto,Renato a všichni další slušní,
teď mi jedna paní,která využila mého soukromého mailu poslala nádherné fotky rozkvetlých stromů,které pořídila dneska při procházce v přírodě-jestli to není lepší,než ty urážky tady
Helena
Helena

Re: Závislost Před 10 rok  
Ahoj ,
Je mi 13 a aktivně piji. Jakmile rodiče nejsou doma zavitam do spizirny kde mají zásoby Vodky,Becherovky, Bozkov. Stal jde se na tom závislí... Klidně si dám 10 panaku a jsem v poho. Prosím potrebuji nějakou radu jak se toho zbavit děkuji . Vašek
Vašek

Stránka: 1...60616263646566...88
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter