Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...61626364656667...88
Dolů
Téma: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky
Re: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 10 rok  
Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ahoj Vašku, zde bohužel radu nenajdeš. Zde si léčí mindráky akorát pár hloupých žen - alkoholiček. Můžeš si zde pročíst, jak vše skončí, když nepřestaneš. Nic víc. Přiznej se doma rodičům a společně situaci řešte v poradně. Jsi velmi mladý a závislost vzniká v tomto věku rychle!
Jane

Ano Vašku od té doby co si tu milá Jane léčí mindráky tady radu nenajdeš.Zkus najít jiné forum pro alkoholiky které funguje.je to smutné,hledáš radu a díky ní jí tu nenajdeš.doufám že jsi spokojená,teď je mě na blití z tebe.a říkám to tu s klidem proto,že už tady taky radu nenajdu,vše se tu toleruje,tak když bordel tak pořádnej...
anna

Re: Re:Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 10 rok  
Díky moc lidí
Vašek

Som alkoholik. Pijem roky, ale uplinule styri roky, denne. Pijem vodku a pivo. Zena sa zo mnou rozviedla, mam exekucie, a problemy v praci. Poslednych sest tyzdnou som pil este viac a posledny tyzden som bol naliaty v kuse cez den i v noci. V sobotu som nahle prestal a mam strasny abstak. Potim sa, trasiem, v noci vobec nespim a iba si hladam na internete, ako spachat samovrazdu. Uz som dve pokusy mal, ale teraz uz viem, ako na to, a dalsi pokus bude uspesny. Som na dne a uplne zufaly.
Pepa

Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Re: Závislost Před 10 rok  
Vašek píše:
Ahoj ,
Je mi 13 a aktivně piji. Jakmile rodiče nejsou doma zavitam do spizirny kde mají zásoby Vodky,Becherovky, Bozkov. Stal jde se na tom závislí... Klidně si dám 10 panaku a jsem v poho. Prosím potrebuji nějakou radu jak se toho zbavit děkuji . Vašek

Václav/Vašek,

zabetónuj "v poho" komplet celú *spižírnu/špajzu/komoru*, aj s obsahom.
Po 10 panákoch to bude celkom slušný výkon - v 13 rokoch(!)...

Istotne už piješ aktívne dosť dlho s vedomím, že pracuješ na vlastnom sebazničení a trafíš teda aj k odbornému lekárovi - psychiatrovi.

...Je to hneď za špajzou... Trafíš tam - najistejšie, v doprovode vlastných rodičov!
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Dakujem za odpoved. Mam styridsat a pijem asi od dvadsiatky. V poslednom case fakt dost. Este som chlast kombinoval dost dlhu dobu s antidepresivami a praskami na spanie. Moje existencne problemi su obrovske.V tejto chvili nemam moznost vyhladat odbornu pomoc. Fakt by som chcel sa nenapit, ale mam pocit, ze ten abstak nevydrzim a dalsiu noc bez spanku neprezijem. A ze ked si dam pivo aspon to prestane. V noci som cital ako si podrezat zily a trafit, tak aby som vykrvacal. Prvy krat som to urobil zle, zostali mi iba jazvy. A viem ze chcem spachat bilancnu samovrazdu ako riesenie pre mna bezvychodiskovej situacie. Na alkohole je najhorsie ze zo skusenosti viete ze ked sa napiete, ze sa vam hned ulavi...
Pepa

Renata

Renata

Stránka: 1...61626364656667...88
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter