Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...62636465666768...88
Dolů
Téma: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky
Re: Re:Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 10 rok, 1 měsíc  
Problem je v tom, ze sa mi nahromadilo tolko problemov, v kombinacii z alkoholizmom, ze sa mi uz nechce zit ani bojovat. Chcem uniknut, najprv k,alkoholu potom k smrti. A ked celu noc nespis a iba si v tom pote citas o tom ako previest uspesnu samovrazdu a vies ze by ti jedno pivo pomohlo, je to hrozne... A ked po sebe citam to co pisem, tak si vravim, ze som sa dostal na poriadne dno.
Pepa

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Pepa píše:
... mam pocit, ze ten abstak nevydrzim a dalsiu noc bez spanku neprezijem.
...A ze ked si dam pivo aspon to prestane.

...V noci som cital ako si podrezat zily a trafit, ...A viem ze chcem spachat bilancnu samovrazdu ako riesenie pre mna bezvychodiskovej situacie.
... ze ked sa napijete, ze sa vam hned ulavi...

Jožo,

kombinuješ (pokusne ?) antidepresíva s chľastom a odkladáš návštevu lekára, aj celkové riešenie(= prokrastinácia)!

Odkiaľ máš antidepresíva? Predpisuje ich výlučne psychiater - tam hľadaj a nájdeš radu, aj odbornú pomoc...
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Ja som za psychiatrom chodil aj som bol v liecebni, kde ma primarne liecia na neurozy, depresie a zneuzivanie alkoholu, ale teraz nemozem pretoze som si koli exekuciam musel najst lepsie platenu pracu. Tabletky co som zo sebou mal som vyhodil, lebo som mal tuzbu sa predavkovat a zacal som viac pit. Dnes v noci keby som mal kde by som si nieco urobil, ale byvam u dobrych ludi a nechcem im ublizit... Dva dni nepijem a mam chut sa napit a potom zo vsetkym skoncovat.
Pepa

Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Pepa napsal:
Ja som za psychiatrom chodil aj som bol v liecebni, kde ma primarne liecia na neurozy, depresie a zneuzivanie alkoholu,...
...Tabletky co som zo sebou mal som vyhodil, lebo...
Dva dni nepijem a mam chut sa napit a potom...

...z uvedeného je zrejmé, že chápeš význam komplexnej detoxikácie:

- t.j. nielen hmotného tela ale aj mysle a duše;
a upokojenie inštinktov, pudov, nálad a vášní.

Už vieš kde hľadať, tak neotáľaj a nasleduj súdny rozum.
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Léčil sem se před lety s psychozou a zavislostí, takovi tu chodi a zdraví toho zneuživaji pro sve potěšeni... bral sem všechno možne a su čistý už rok a pul, ale porad mam pocit že si z nás Vašek-jane dělá srandu,sorry tomuto foru po tom všeem už nevěřim
Extrans

Podle mě, ať se na mě administrátor zlobí či ne.....pochybil, že věci nechal dojít tak daleko , a nezasáhl....pamatuju asi tak před 5 lety,když jedna osoba psala pod dvěma nicky,nebylo to až vulgární, ale bylo to proti Líbě, Radce1...a administrátor /dr.mlčoch tenkráte/ byl záhy upozorněn a příspěvky ihned smazal, da diskuzi se k tomu vyjádřil, a osobu zabanoval.Bylo by to tu možné to i dohledat. A byl klid.Potom jsem tu dlouho nebyla, až tak před měsícem a jen jsem zírala , co se tady děje!!!!!
Aneta

Je to len chyba administratora, to co sa tu stalo a este stale deje. Uz tu na tento problem poukazujeme dost dlho, ale vobec sa k tomu nevyjadril. Podla mna on sem ani nechodi, tak k comu je taky administrator?
Kira

Já se ted začetla do toho fora, které založil Honza před 5 lety, a zavzpomínala na všechny, co psali.....copak asi s nima je ???? tenkrát bylo forum prima
Aneta

Stránka: 1...62636465666768...88
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter