Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...63646566676869...88
Dolů
Téma: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky
Re: Re:Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 10 rok  
Anno,nepij a nebude ti na blití;-).
Takže já jsem i Vašek. Bezva:-)
Také jsem prý xxx a xyz jsem také, nebo je to Anna?
Já jen, že plno příspěvků tu někdo píše za mě a jestli se dovoláváte admina, tak bacha na to, abyste v alkoholovém opojení nenaběhli:-).
Jinak fakt ty bludy dál pište, protože mému kamarádovi pomáhá číst, jak může dopadnout, když včas nehodí zpátečku.
Jane

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 10 rok  
Jane,pozdravuj kamarada (na kteteho se tu vicekrat odvolavas) a vyrid mu,at ti take najde nejake forum (treba na Doktorka.cz),at take vis,jak dopadnes ty,kdyz vcas nezaradis zpatecku
anoine

Dakujem tym, ktory mi odpovedali. Som zlomeny clovek a jedine vychodisko vydim v samovrazde. Moje psychicke pdoblebmy su obrovske a existence sa nedaju riesit. Postupne prichadzam o vsetko. Vzhladom k chybam z minulosti mi hrozi trestne stihanie a myslim ze je realne ze skoncim vo vezeni. Znicil som si zivot. Vraj samovrah v jeden moment potrebuje svoje pocity s niekym prerozpravat. Asi to teraz robim. Nepojde o cin zufalstva, ale o premysleny unik. Abstinovat som nevydrzal a dal som si niekolko piv. Samozrejme sa mi na chvilu ulavilo, ale potom prisiel tras, potenie a nespavost. Musim ist do prace a som na dne fyzicky aj psychicky. Dam si pivo a nejak to prezijem. Od kedy som vysadil tabletky trpim nespavostou, ktoru som si nevedel ani predstavit, ze clovek moze vobec nespat, alebo zaspat iba na par minut a potom sa vbzachvate uzkosti zobudit. Nie som schopny mysliet uz na nic ine iba alkohol, pocit viny a samovrazdu. Ked si predstavujem ako to urobim citim sa pokojnejsie. Pomohlo by mi iba okamzita psychiatria, ale taku moznost nemam a tak sa nezadrzitelne prepadnem na dno.
Pepa

Spáchat sebevraždu, můžeš, ale asi bych to brala jako poslední možnost a s tím, že to nemusí být řešení.
Nejdřív zkus přečíst pár věcí na netu, třeba tohle:
www.jeshua.cz/temna-noc-duse/

Buď chlap a zabouchej na dveře léčebny, s čistou hlavou pak třeba uvidíš všechno jinak.
Finanční problémy pak vyřeš oddlužením.
Vše se nevyřeší zítra, ale šanci má každý vždy a není to tak těžké, jak to vypadá;-)

I když v temnotě, ve které jsi teď je to těžké, ale někde vzadu zkus myslet na své blízké, rodinu, jaké trápení bys jim způsobil tím, co se chystáš udělat.

Vše je jen na tobě. Přeji ti, abys zvolit správně:-)
Jane

nevzdávej to, proboha, zavolej alespon na krizovou linku, tam se ti dostane odborných rad a pomoci, VŽDYCKY je šance !!!!!
Aneta

Pepo,pokus o sebevrazdu mam za sebou.Dnes vim,ze uz bych to neudelala a to mam hodne problemu.Neni to vychodisko a kdyz,tak pouze pro tebe a zbytecne.Pises,ze nejsi uz schopen myslet na nic jineho,nez alkohol,pocit viny,sebevrazdu...Pepo,ver tomu,ze to je ted,ted se toho na tebe navrsilo hodne,ale lepe byt rozhodne muze.Jen ty to ted nejsi schopen videt,vninat...Ten pocit ulevy a pokoje,ktery citis a popisujes,kdyz na to myslis si pamatuji...Ale napisi ti jednu vec.Je to proto,ze "vidis" konecne reseni a predstavujes si,jak ten "zly sen"uz konecne skonci,prestane to "bolet"...Ale stejne reseni,stejny pocit muzes najit i jinde a nemusis ublizit ani sobe,ani svym blizkym a tem,kteri te maji radi...Vse se da resit.Pepo,okamzitou psychiatrickou pomoc samozrejme k dispozici mas.Nevin sice,odkud jsi,ale...Zavolat muzes na krizove centrum do Bohnic ci na Riaps.Funguji 24 hodin denne,ci tam muzes rovnou zajet.Je mozna kratkodoba hospitalizace prave na preklenuti akutni krize,budou se ti tam venovat.Pepo,ver tomu,ze muze byt lepe a pomoc vyuzij.Nekdy proste clovek potrebuje trochu posvitit,aby ve tme videl dal...Drzim palce a pis sem
anoine

Anoine . krásně napsáno, až z toho jde mráz po zádech
Aneta

Jdi určitě hned k lékaři, pošle tě do nemocnice na psychiatrii, pak tě oni pošlou do léčebny, kde si vyřídíš za pomoci probačního většinu věcí, oddlužení, sociální bydlení, nabereš sílu a střízlivou hlavou budeš uvažovat jinak.Jestliže ti hrozí soud,zatím se mu vyhneš, z léčebny tě nevezmou a u soudu budou přihlížet na to, že se snažíš o nápravu, což je velké plus. Naději k lepšímu životu máš.
Liba

No právě jsm pochopil že kdiž z mě někdo dělá malího kluka a z sebe velkýho chlapa tak budiž. Ale aby malj kluk jak sisi přál ndostal malej kluk jak my moj stratgická universálka napovídá. no Měl sis to rozmyslet. No je tu ještě jeda možnost a to se chlape přiznat. openheimer byl geniální stratég. Tak jako hlava 22. Nebyl jsem sám jak jsem si říkal. Říkám si jak si říkal 4 lži Frajera co si hraj na něco co neni!!!! Jinak kdiž člověk opravdu trpí nadváhou tak se umí omzit , to j z mojí vlastní zkušenosti , aby si nebyl tak odstrkovanej. TRYFID. Právě my dala facku vlastní teorie.
TRYFINGER

No já sem ze sebe malí dítě nedělal, takže za prvé : nenaparuju se před mladšíma to dělají lidé ,čili muži kteří si hrají na něco co nejsou aby nestratili samici. a epřišli o těžce vylhané mýsto.
TRYFINGER

Stránka: 1...63646566676869...88
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter