Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...64656667686970...88
Dolů
Téma: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky
Re: Re:Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 10 rok  
Ty chlap já o té samičce vým,ale zároven uznávám etiku vzhledem k tomu co o ní vým, a tak je pro mě dobrou rádkyní , ta tvoje kašparáda jako že my děláš nad hlavou rukou to je tak debilní , že si řikám kam na ty trapnosti chodíš? a kdo ti to nakukal? Jiak vlastně je to celé tvůj problém já jsem pravdu řekl, a nabýdl jsem i tobě možnost jí vyklopit, lež má krátké nohy.
TRYFINGER

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Rozdíl mezi postiženýmy lidmy a těmy zdravýmy , je ten, že ti postižení kdiž lžou tak aspon upřímě.... A to je na nich to krásný a zároven to co jim dává právo lhát si jak chtěj.
TRYFINGER

Pil som pivo celu noc, spal som po minutach. Som strasne vycerpany. Skusal som sa obesit na klucke od dveri a bolo to strasne upokojujuce. Nemozem to tu urobit, pretoze som u dobrych ludi a nechem preniest na nich svoje nestastie. Cely sa trasiem. Prezivam neuveritelny stres. V noci sa pot zo mna iba leje. Prepacte, ze to tu tak popisujem, ale potrebujem si zrovnat emocie. Dakujem za tych co mi odpisali. Ale zijem v zahranici mimo Cesko a Slovensko a preto nemam moznost ist za psychiatrom. A tak sa vlak mojho zivota ruti do stanice koniec. Niekde som cital, ze najviac samovrazd je medzi osamelimy styridsiatnikmy co piju. Pred troma rokmy som mal dobru zenu, dve krasne deti, prestiznu pracu, ucil som na VS, a dobru povest. Zena zije s inym, mam exekuciu na ucte, exekuciu na dome, pracujem v zahranici po stavbach, aby som zarobil na exekucie, realne hrozi mi vezenie, mam za sebou neuspesnu liecbu na psychiatrii a citim, ze uz je koniec, ze toto nezvladnem...
Pepa

Požádej ty hodné lidi, aby ti zavolali pomoc, žijí tam, ví, koho zavolat, jak pomoc.
Liba

Re: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 10 rok  
Promiň Pepo, ale budu tykat, doufám, že nevadí. Jako vzdělaný a inteligentní člověk víš, že nejvíc sebevražd je právě na jaře. Prostě ten rozkvět působí na lidi s problémy naprosto destrukčně. Když takhle bilancuješ, zkus si říct všechny klady a zápory tvého rozhodnutí. Ono exekuce má kde kdo, zavřít můžou, pustit musí, to už také spoustu lidí postihlo a svět se nezbořil. To nejsou neřešitelné problémy. Píšeš, že máš děti, zkus si představit, že už nikdy nepřineseš pod stromeček na vánoce dárky, naopak, až tam ty děti budou stát, co se jim bude honit hlavou. Nikdy neuvidíš své vnuky, nikdy neuvidíš sníh, věci, které máš rád. Zkus takhle zapřemýšlet a zjistíš, že na té straně kladů tvého rozhodnutí moc věcí nebude. Radši sem piš, všechno, co se ti bude honit hlavou. Přemýšlej.
Petra

mně jenom fascinuje ta proměna Jane, napřed nám tu všem vynadá a reje a teď vrká jak holubička
to je těžkej psychoň nezaslouží si už ani jednu reakci
svrbí mně ruce, takovýmu (nevhodné slovo) bych jak ho dostat pod ruku zlískala
Ariel

Napadlo tě, Pepo, že máš k dětem i své povinnosti?Dal jsi jim život, potřebují tě,tak se snaž najít v zemi kde jsi Detox, vrať se domů a do léčebny.
Liba

Pepa píše:
Pil som pivo celu noc, spal som po minutach. Som strasne vycerpany. Skusal som sa obesit na klucke...

... pracujem v zahranici po stavbach,...

"Opitý pracuješ na stavbe?... (v zahraničí?)"
(To si mohol piť aj doma - s rovnakým výsledkom... )

Počúvni Libušinu radu(!) a zabudni na kľučkový jumping. Sú aj krajšie športy!

"Vyžeň si konečne z hlavy tú ponurú depresívnu slučku - prestaň si ju opakovane prehrávať a zaveď si do *hlavy/vedomia* triezvy program!"

"Dokážeš TO, prekroč sám seba a uzrieš *Svetlo v triezvosti*!!!
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Re: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 10 rok  
Pepo,pred tremi roky jsi mel praci,zenu,prestiz,ale neni pravda,ze pred tremi roky jsi mel deti...ty mas stale!!Nechces si ublizit tam,kde bydlis,abys sve nestesti neprenesl na ty hodne lidi,ale kdyz se to stane kdekoliv jinde,preneses to na sve deti...Pozadej o pomoc,tak jak pise Liba nebo jakkoliv jinak .Jde to.Divas se ted na svet pres "bryle" deprese a alkoholu.Tohle nejsi ty.Nech si pomoc zase se najit a dej sanci vsem tem,co te maji radi...
anoine

To Ariel:
Anno, agresi lze rovněž léčit. Nejlépe cestou lásky a pravdy.
Nikoho nebij a svěř se svými pocity na semináři, tedy jestli tam ještě chodíš;-).
Jane

Stránka: 1...64656667686970...88
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter