Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...65666768697071...88
Dolů
Téma: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky
Re: Re:Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 10 rok  
Ty pojebaná čubko Jane je mi z tebe k zblití, se zaser trapná zmrdko s tim vypisovanim, seš píča v všech píčí
BUBUBU
Ariel

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Začala jsi zase chlastat vid?
Dalo se to čekat.
jane

Seš píča všech píčí a úplně vedle!
Si mysiš že seš tady kápo co zmrdečku
UBOŽÁK SEŠ ZÁVISLEJ NA TOMHLE FORU, furt čučíš a sleduješ poslední reakci a na tebe nikdo nemá ty zasránku posranej
Podivej se co seš, jini chlastaj a ty se nehneš od kompu CHUDINKO
Ariel

Re: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 10 rok  
Nechápu co se do mě furt sereš,ses do mě zamilovala ne? ano asi tě pořádně naštvu ale ano,chodím a ne,stále mi nedělá sebemenší problém nepít.měla bys to taky zkusit,ty jsi typický příklad toho,jak alkohol ničí mozek,kdybys chtěla udělat přednášku stačí říct
anna

A kdybys měla mozek,furt se tady oháníš mým stacionářem,tak bys věděla,že přes den jsem tam a určitě nemám čas studovat tohle bohužel díky tobě už trapný forum paní chytrá.ale s ariel souhlasím,jen bych to ještě specifikovala.
anna

chodím se sem už jenom dívat, jak si administrátor nechá zničit bez jediného zásahu docela dobře fungující web.
Aneta

No dobrý hovadiny tu čtu ještě si to tu výce rozložte, tak držte spolu bojujte za prostor ktrej tu máte. vždit jste na jedné lodi.
Tryfinger and Tryfid

Jelikož jsem zjistil že o mě díky tomu že tu zapisuju co mě potká slišel hovadiny typu , je shizofrenik, nebo ten se zcvok tak tu končím idím že jsou tupí pozorovatelé kteří cítí hovnem které vyserou. Pokud mě někdo napadne žaluju ho.
Tryfinger and Tryfid

JINAK CHLAPÁK SE KE MĚ ZAČAL CHOVAT DOCELA JAKO KÁMOŠ ALE STEJNĚ PŘED KONCILEM NEMLUVIL TAK JAKO MLUVÍ PŘED NÁMY A TAK TOMU NEMOHU VĚŘIT. JINAK ZÍSKÁVÁNÍ SKUPINY TI JDE ALE NEJSI JÁ "JÁ" .S CITEM A POROZUMĚNÍM. VONO TO BORO NEBUDE TAK HLOUPÍ.
Tryfinger and Tryfid

jINAK U PRINCEZNY KOLOBĚŽKY TOMU PROBLÉMU ROZUMÍM, JE TO U STARŠÍCH ŽEN KTERÉ JSOU BUDTO DLOUHO SAMY A NEBO V JISTÉM VĚKU SE TOTO DĚJE, JSM SCHOPN TOTO POCHOPIT A TUTO ŽENU PODPOŘIT, I KDYŽ JSEM MLADÝ, A ABYCH NEURAZIL ZVÍDAVÍ, SVOJI SEXUALITU PLNĚ I V TOMTO VĚKU OVLÁDÁM. a NEJSEM ROZVRACEČ NEBO JINÝ DOBITEK.
Tryfinger and Tryfid

Stránka: 1...65666768697071...88
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter