Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...67686970717273...88
Dolů
Téma: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky
Re: Re:Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 10 rok, 1 měsíc  
Dneska jsem byl za svojí Psychiatryčkou,co mě dost vyděsilo bylo že se bavila s mojí matkou , jakmyle slyšim slovo matka tak chytám vztek a mám strach že my zničí nebo obelže toho koho mám rád, už zase je tam ta nenávist diky tyranii kterou jsem od ní skusil, kdisi jsem přísahal že jí nikdy nedám pochovat ani svoj dítě, a to hodlám dodržet i kdiž se my snaží pomoct s pokutamy jelikož umyslné zranování a pníze jsou něco jiného, mám vztek a ani jí nchci vidět. A je tu problém i když svojí mudr věřím instinkt my říká neveř od tet, ale zase ona si tu důvěru zaslouží , mojí matce však nikdy neodpustí at se děje co se děje , to je její trest za to jak mě zabíjela svým vztekem.
TRYFINGER

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Mýt vetší peníze tak se odstěhuju a už nikdy se jí neukážu. Protože v tom čem sem žil nikdy nebyla rodina.
TRYFINGER

Musím upřsnit jednu věc kterou jsem včera napsal... A to je že si mojí důvěru pani psychyatryčka nezasloužila ale získala svojí upřímností a svím přístupem, tohle by vyznělo jako že je poskok a to by mě dost trápilo.....
TRYFINGER

Re: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 10 rok, 1 měsíc  
Ja ty to zvládneš stává se!!! Uvědom si Jak dlouho abstinuješ a co si do toho investoval. Přeci to nezahodíš. jsi tu jeden z nejlepších abstinenzů .... Na začátku si mě podpořil... Atvoje moto Ja som Ja Přeci něco znamená. Stává se že příjde něco co opravdu nejde ovlivnit.. T5eba se to stane i mě a nebo ne.. Možná bych upravil tři Ja. Je to až moc sebevědomý a není v tom pokora a ta je důlžitá., ale sebevědomí je taky důležité ale v nějaké mýře..
Tryfinger and Tryfid

Warning: Creating default object from empty value in /www/doc/www.alkoholik.cz/www/zavislost/components/com_kunena/lib/kunena.parser.bbcode.php on line 212
Tryfinger and Tryfid/Trojprstý trifid píše:
...Možná bych upravil tři Ja...

Trojprsťák & Tryfid/Trifid,

rozmnožuješ a rozrastáš sa ako améba/meňavka - panôžkami alebo jahôdka - poplazmi(alebo aspoň Tvoj nick - pseudonym, pod ktorým píšeš)...

Premieňaš sa v rôznych Tri(y)figerov & Tri(y)fidov, takže nevedno, či Ty si Ty alebo niečo iné - ďalšie.

To je pokora?

(Skús nájsť rovnováhu vo svojom profile zvnútra a objavíš sám seba. Alebo aj tri Ja [=JA, Ja aj ja].)
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Cituju Nešproa "Vždicky kdiž řknš pravdu j to lpší" Tak nešpor řekni že fetuješ Setralin. Kterj má sloužit pacientům, nebo dj abstinentům moč!!!
Tryfinger and Tryfid

Přeměnuješ se: tomu de říká vývoj. Jinak já s neustále čistím od všeho vztek , lítost, láska atd a mě je zase divné že od teb tu nic takového není jn rady a jak seš dobrej nic osobního.. o tom je skupina at v reálu nebo ne internetu.
Tryfinger and Tryfid

Nchci tě napadt, al představ si proč já nrlapsuju? A jinak to co ty dáváš n jevo je žárlivost.
TRYFINGER

Evokuje to ve mě písničku : JÁ , JÁ , JÁ , "Jenom" Já Přemíšlj o sobě , "SILVERBARDER"
Tryfinger and Tryfid

TRYFINGER napsal:
Nchci tě napadt, al představ si proč já nrlapsuju? A jinak to co ty dáváš n jevo je žárlivost.

Trifidko,

nová teória o žiarlivosti?... Nechaj javy plynúť - akoby mimochodom, cez alebo okolo seba, pozoruj ich a uč sa(!)...

Drž sa - zdieľam Tvoju radosť ako odolávaš relapsom!
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Stránka: 1...67686970717273...88
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter