Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...68697071727374...88
Dolů
Téma: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky
Re: Re:Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 10 rok  
je mi hrozne. Muzete se nekdo ozvat? 777606577 . Snazim se prestat s pitim ale nejde to..
vladka

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

je mi hrozne. Muzete se nekdo ozvat? 777606577 . Snazim se prestat s pitim ale nejde to..
vladka

No dneska musím podotknout ze se ke me mati zachovala skvěle, asi skusim metodu všímat si toho co je na ni fajn,a to hnusny ,budu házet za hlavu. Přeci bych toho mohl jednou litovat i presto co my prováděla.
Trifingr

Re: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 10 rok  
No není to ze vzteku ,,Ja,, ale nechal si plinut a učil se osm lahvi dejme tomu asi minerálky, někdy je třeba jen improvizovat, a to se nenaucis to v sobě musíš objevit..... a je to opravdu důležitá součást.
Trifinger& ja.

Jinak se nespore omlouvam tet si říkám ze to ode me nebylo moc charakterní, tak se nezlob, to vis kdiby me tenkrát někdo skusil léčit, tak bych zbytečně netrpěl osm let v bolestech. I vztek k tobě překonal. A třeba k tobě najdu pres ten odpor cestu, což je asi taky důležité překonat.
Trifinger........

Dnska jsem přemíšlel o tpm jstli se nepřejmenovat z tryfingr na cdník.
TRYFINGER

přišel jsem na to co mě njvíc trápí a to je že to co sm protrpěl nikdo nepotrestá. vadí mi že tyhle dobitkové budou běhat dál po světě a si dal praktikovat terapii kdiž máš bolesti uděláme ti jště větší.
TRYFINGER

Můj oblíbený sn je ž sm vyhrál sportku a mám hromadu pněz, v tom snu vracím peníze matc za to co sem promarnil, a poté si du splnit ty svoje., Elktronika, auto, dotavění baráčku, .. A nakonec pomáhám klukům s stejnýmy problémy a kupuju obrovskej barák pro nás všechny , potom následuje řádění v tom baráku. A část společnýho života než s dám uplně dohromady. prostě rodina a společný splněný sny. tn sem jsem si přeložil podle fruda ale význam nesdělím protože bych ostatním vzal tu možnost to rozfreudovat.
TRYFINGER

Jinak posledních 14 dní zažívám sklamání, jak z toho co vidim kolem sebe tak nějaky z toho uzlíčku života.... jediný co mě tet drží nad vodou je že mám lidi kterjm na mě zálží ... tim myslim kluky a holky z prác... jinak nustál mi njakej idiot vsazuje ten universál co mám v ruce asi mě chce zabít amatér jeden. nejhorší, je že při tom co hledám odpuštění pro sebe i matku zjistim že mi opět zasahovala do struktůry kolektivu přátel což nenávidim, sm hodně nasranej že si opět matka chce hrát s mím životem a to je důvod... proč s mi neustále honí hlavo vyprdnout se jí tady na to a odstěhovat s od ní hodně daleko a neříkat jí radši ani kam s kym a jak. minimálně na dva roky bz kontaktu abych s zbavil tyhl nekonečný psychický smičky. která mě pronásleduje.....
TRYFINGER

Dns jsem kcal s někým opravdu itligntním typuju to dr, vášnivá dbta o imunitním sistému, a freudovi. toxikomanech. balada pro můj mozk. Tohl j mé díky panu "x"
Tryfinger and Tryfid

Stránka: 1...68697071727374...88
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter