|
Re: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 10 rok, 7 měsíce
|
|
|
Já chtít dbatovt s qanta doktor, a nekonečně dlouho.
|
|
Tryfinger and Tryfid
|
|
|
|
|
Re: Re:Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 10 rok, 7 měsíce
|
|
|
Můj názor na imunitní sistém, Tím že lidm poskytujem léky oslabujm , pozastavujem, brzdíme,vívoj imunitního sistému. Tím že si zviká na jdnodužší spůsob ktrý mu nabízím. Je to chiba?
|
|
TRYFINGER
|
|
|
|
|
|
|
|
Dost mě zčíná nsírat ž si někdo začíná hrát s mojí váhoum zžíváním, a ž mi někdo v fontusu ukradl můj humorovj univrsál řikám si krást to je ale hnus.
|
|
TRYFINGER
|
|
|
|
|
|
|
|
To co píšu není o pomluvě al o tom ž už nevim jak nbo chitit toho, kd co mi krad univrsály, já si řikám to sou sand tataři nebo co, když nechápou že to co umim já nikdy umět nebudou, protož to nmaj jak jinak získat nž odemě a dobrovolně, stjně ty prstny poslouchaj jnom mě, všichcni po tom toužej ale kdyby věděli co to ns za odpovědnost a jakj j to tlak na svědomí , a že díky tomu skoro ani nví co jsou to kamarádi..
|
|
TRYFINGER
|
|
|
|
|
|
|
|
Zlobý mě klávsnic, takže sorry.
|
|
TRYFINGER
|
|
|
|
|
|
|
|
Ahojky, dlouho jsem se odhodlávala napsat.Ale už TO asi také nezvládám sama..Když tu čtu příspěvky o Vás,jsem asi mnohem víc závislejší, než vy..Každý den vypiji lahev 30% vodky...Žádné "stavy" nemám, ale o to je vše asi horší....Proč jdu automatiky každý den do krámu pro lahvinku...
|
|
indyvanda
|
|
|
|
|
|
|
|
Ahojky, dlouho jsem se odhodlávala napsat.Ale už TO asi také nezvládám sama..Když tu čtu příspěvky o Vás,jsem asi mnohem víc závislejší, než vy..Každý den vypiji lahev 30% vodky...Žádné "stavy" nemám, ale o to je vše asi horší....Proč jdu automatiky každý den do krámu pro lahvinku...
|
|
indyvanda
|
|
|
|
|
|
|
|
Vem jed na to, že ty naše stavy poznáš, a brzy, což ti nepřeji.Víš jistě moc dobře, že tolik alkoholu denně se musí nějak projevit, časem, pak bude moc zle a budeš proklínat svou naivitu, nevědomost.....
|
|
Liba
|
|
|
|
|
|
|
indyvanda píše:
...Každý den vypiji lahev 30% vodky...
...Žádné "stavy" nemám, ale...
...Proč jdu automatiky každý den do krámu pro lahvinku(?)...
... pokojne PI denne nealko alebo minerálky... (tiež žiadne stavy)
Fľaša vodky sa ešte dlho sama teleportovať nedokáže! 
(Aj ja chodievam nakupovať osobne a prejdem sa pri tom.) 
|
|
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
|
|
|
Hezky se to čte,co mi radíte,ale.vím to vše sama..ale potřebuji radu,jak na to vše nemám mít chuť.Ať už je chuť díky radosti nebo něčeho nepříjemného.. je pořád stejná..vím, že bych nutně potřebovala navštívit lékaře,ale jsem z malé obce..máte prosím někdo zkušenost s terapií na "na dálku" -přes net, přes telefon? Anebo nějakou jinou pomoc??
děkuji Vám...
|
|
indyvanda
|
|
|
|
|