Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...80818283848586...88
Dolů
Téma: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky
Re: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 10 rok, 11 měsíce  
Jooo A tet přichází lítost , A máma my chybí a obejmul bych jí ale zase přijede a uvidim jí a všechno bude jinak, Celej život jsem si přál jí vrátit tu bolt kterou my způsobyla ale tet vym že by my puklo srdce kdyby jí někdo trestal a neunesl bych... 5ikám si umyslně jí třeba někdo špatně poradil, prostě se splezla , Nebo prostě nevnímala co nám to dělá..
TRYFINGER

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Nejhorší je to hledání pravdy a hodně to bolíí... Porodila přecijenom 4kila dvacet. Nemůžu jí nemít rád protože je to moje maminka ....
TRYFINGER

Třeba je mi strašně líto že sem svojí mámě nikdy nemohl splni přání který si celej život přeje a to z finančních důvodů, jinak jsem se rozhodl objmout svojí až přijede a dát jí a sobš ještě šanci. Takovouhle krutost bych dlouho neunesl..
TRYFINGER

Re: Re:Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 10 rok, 11 měsíce  
Tryfingre ty hovado zase řešíš rodinu vždit výš že to tu neni Mensa... A za se ahoj....
Devítiocasá Liška

No jo Naruro uzumaky hrdina s pečetí ... Hlavně mě něch se zabejvat vnitřníma otázkama namísto toho že vymejšlim hovadiny...
TRYFINGER

Hele vsadim se že od tet se na tuhle stránku nedostaneš...
TRYFINGER

Nemyslím si, že na túto stránku chodia ľudia, ktorí tu zavítajú len tak náhodne. Študujú ich tí, ktorí sami cítia, že niečo nie je v poriadku s ich životosprávou, že nadmerné užívanie nejakej drogy, potiažne alkoholu im nedovolí žiť život pohodlne, spokojne a harmonii. Taktiež blízki rodinní príslušníci postihnutých závislákov, hladajúci pomoc pre blízkého, možu čítať tieto stránky, hladajú cestu, jako vyviesť postihnutého z labirintu závislosti, jako zvrátit život z chaosu do starých kolají, kedy závislý člověk bol ešte spolahlivý, kreatívny, naladený na život, ktorý dokázal riadiť sám, smeroval ho bez toho, že by bol dezorientovaný drogou a padal jedného prúšvihu do druhého.
Takýto ľudia určite privítajú rady toho, kto má sám skúsenosť s drogou, jako například ja, prešiel som všetkými pekelnými ohňami závislosti, ale cestu z bludiska som našiel pomocou ludí, ktorí vedeli vysvetliť že v akej situácii sa nachádzam a pomohli mi pochopiť vlastnú beznádej, priviesť ma k pokornému priznaniu, že som alkoholik . Vytvorili pre mna program, ktorý mi pomáha dodnes, abstinovať a snád budúci rok sa tešit z toho, že už tridsať rokov žijem triezvo, som strojcom vlastního osudu a aj keď v živote robím chyby jako všetci, svoje problémy riešim triezvo ,s blízkými mám srdečný vztah , pracovné vztahy, ani dodržania zákonov mi nerobia problémy. Vzhľadom ku krásnemu jubileu, 30 rokov abstinencie, som sa rozhodol pomáhať radami všetkým, ktorí o moje rady stoja, nastoliť konkrétnym ľudom konkrétny program,v akom štádiu sa nachádzajú jako si zvykať na triezvy život a žiť spokojne. Pri zaručení anonymity Vás navediem, jako sa rozhodnúť, jako si posilniť sebevedomie a hlavne kedy je správny čas na životnú zmenu. Záujemci, ozvite sa mailom na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript
Štefan

Přemejšlim o sobeckosti a je to hrozná vlastnost ale zároven v nějaké mýře potřebná ale zase jek ke komu..
TRYFINGER_devítiocasá liška

Tak my dneska někdo pro změnu fouknul slabou sebedestrukčku, trochu mě bolí halva a skřížili se mi po tom oči..... Proč sou na světě takový hovada????
TRYFINGER

Takže vztahu s mámou sem dal další šanci.... Chtěla koupit chleba dostala chleba... Jinak jsem slíbyl že hrobertovi něco vrátim a tak trochu potají buduju...
TRYFINGER

Stránka: 1...80818283848586...88
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter