Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1
Dolů
Téma: ZÁVISLÝ S ALKOHOLIKEM
#15053
ZÁVISLÝ S ALKOHOLIKEM Před 10 rok, 7 měsíce  
Dobrý den, mám švagra a manžela a dvě děti. Švagr je těžký alkoholik, nepracuje, nechodí na úřad práce ani na sociálku. Manžel za něj platí nájem, kupuje mu jídlo, stará se o něj.Nemovitost ve které švagr bydlí patří manželovi. Náš rodinný rozpočet to zasahuje až přes příliš. Švagr prodává vybavení nemovitosti i naše věci, které tam byli uloženy. Nevím co mám dělat , chápu, že manžel chce pomoci svému bratru a nechce ho vyhodit na ulici, ale zároveň vidím jak ho to ničí, jak všechno platí a vyřizuje, občas mu pomůžu,ale stejně to nemá smyl. Švagr se nechce léčit, je mu takhle dobře.Jsem z toho nešťastná, moje dětí vidí jak se otec angažuje a zároveň ničí, dokonce se mě ptali po tom co jim švagr prodal kolo co s tím bude taťka dělat.Možnosti jak to řešit jsou ,ale manžel nechce o žádné z nich ani slyšet. Děkuji, že jsem to mohla někam napsat. předem děkuji pokud se najde člověk co zareaguje. Hezký den všem a alkohol jen s mírou.
anononym

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#15055
Re: ZÁVISLÝ S ALKOHOLIKEM Před 10 rok, 7 měsíce  
Ahoj, v podstatě si to napsala vše sama... Švagr je alkoholik a jeho bratr se o něj stará, což mu vyhovuje a evidentně nic nehodlá měnit. Chápu manžela, u kterého funguje rodinná vazba, nicméně by se měl na svého bratra podívat jinou optikou, a to na nemocného člověka, alkoholika, který tuto vazbu nyní neocení, naopak ji bude do všech mezí využívat na pokraj vašich finančních i psychických hranic. Dokud tvůj manžel bude pomáhat, nic se nezmění. Je to těžké.
Justýna

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#15062
Re: ZÁVISLÝ S ALKOHOLIKEM Před 10 rok, 7 měsíce  
Manžel bráchu jen podporuje v takovém životě, ubližuje mu!A proč by se švagr snažil?má vše, je mu fajn, i když nepiju, brala bych takového bráchu živitele, kdo ne?
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
Nahoru
Stránka: 1
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter