Honzo,
já mám dojem, že u Tebe je něco dost špatně, a nějak bych to hledala v dětství.
Tady jsi off topic, jesti hledáš odpovědi tak tě zvu k nám na
Neslibuju, že Tě nějaká diskuze vyřeší, ale vážně by Ti mohla pomoc terapie, srovnal by sis to, pokud bys byl ochoten samozřejmě, protože ti, kdo tvrdí, že je to na Tobě, mají pravdu.
Hodně moc se pleteš, když se domníváš, že ti co se upili k smrti si užili poslední dva roky, naopak...ty posledníá dva roky jsou peklem, nemůžeš pití zastavit, nic jiného tě nezajímá a soustavně je ti zle fyzicky a psychicky, jsi v pekle byť žiješ, navíc takové zjštění, že máš před sebou pár měsíců života, Tě pěkně uzemní, najednou chceš žít a už je pozdě, najednou nechceš umíř - rozumíš?
Děti jsou bezbranné, rodiče je musí chránit, to je nejen zákon, ale i příroda.
Jo zákaz alkoholu a cigaret a drog celoživotně by vůbec nebyl špatný, ovšem to tu nevyřešíme, co myslíš?
Tržní hospodářství - byznys - mnozí platí životem, nejen tím, že se upijí.
To, že ses rodičům svěřil se svou investicí, je hezký

, chápu, že by ti víc vyhovovalo, kdyby přihodili další čásku a mohl jsi si užívat placeného sexu dál. O tom to ale fakt není.
Normální rodič své děti miluje, byť to tak děcku nepřipadá, nechápe jejich buzerace, dobře míněné rady, nařízení, časem přijdeš na to, pokud to budeš chtít vidět, že to dělají v nejlepší víře, podle svých zkušeností se tě snaží ochránit. Mmch. toto většině rodičů vydrží do smrti, bez ohledu na to, že maj potomky již také důchodce.
Tady asi pochopení nenalezneš, protože se všichni domnívají, že si děláš legraci, zlehčuješ problematiku, což mě nepřijde, spíš vnímám potíž v navazování vztahů, dokonce bych si troufla vykreslit profil tvé rodiny.
Honzo, přes alkohol a požitky z něj žít šťastní život nebudeš, je příliš krátká chvíle, kterou alkohol život zpříjemní a ta chvíle je draze vykoupená, tím co následuje. Věř mi, že to bys nechtěl. Neníá co závidět.