Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1
Dolů
Téma: Допомога при панічних атаках та тривозі
Допомога при панічних атаках та тривозі Před 3 dnů, 6 hodin  
Привіт. Почала страждати на сильні панічні атаки, особливо в громадському транспорті чи натовпі. Серце вискакує, дихати важко, здається, що зараз просто знепритомнію на очах у всіх. Не хочу пити транквілізатори, шукаю способи заспокоїти нервову систему більш природним шляхом. Може, є якісь фізіопроцедури, які реально допомагають при таких розладах?
Zatasyka
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: Допомога при панічних атаках та тривозі Před 3 dnů, 6 hodin  
Вітаю. Панічні атаки - це справжнє випробування для психіки, я сам жив у цьому пеклі майже рік. Мені допомогла магнітна стимуляція, яка заспокоює перезбуджені зони мозку, що відповідають за генерацію страху. Після повного курсу сеансів я нарешті почав спокійно їздити в метро і перестав чекати нападу щохвилини. Ознайомтеся з принципом дії та відгуками про цей сучасний спосіб: https://www.altimed.net/uk/service/transcranialmagneticstimulation/https://www.altimed.net/uk/service/transcranialmagneticstimulation/ - це реально працює. Це абсолютно безпечно і не викликає ніякого звикання, на відміну від більшості аптечних таблеток. Процедура триває близько 30 хвилин, і ти просто відпочиваєш під мерне цокання апарата. Нервова система стає ніби міцнішою, ти вже не реагуєш так гостро на шум та зовнішні подразники. Я тепер усім знайомим з тривожністю раджу цей метод як найкращу альтернативу хімії. В центрі Алтімед дуже професійно підходять до лікування таких станів. Головне - знайти грамотних фахівців, які правильно налаштують програму під твій випадок. Не терпіть цей стан, бо він дуже виснажує організм.
Denzel
Fresh Boarder
graphgraph

Re: Допомога при панічних атаках та тривозі Před 3 dnů, 6 hodin  
Велике спасибі за пораду, про зони страху в мозку - це звучить дуже логічно. Якраз шукала щось таке, що діє на причину, а не просто маскує симптоми травами. Обов'язково вивчу інформацію за посиланням.
Zatasyka
Fresh Boarder
graphgraph

Stránka: 1
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter