Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1
Dolů
Téma: Hledání rychlého fotbalového přehledu při práci
Hledání rychlého fotbalového přehledu při práci Před 12 hodin, 30 minut  
Ahoj všem v komunitě! V práci teď trávím spoustu času u počítače a během pauzy bych si rád v rychlosti prohledl aktuální dění v nejvyšší evropské fotbalové soutěži. Znáte nějakou přehlednou českou stránku, kde člověk hned uvidí tabulky a termíny nadcházejících zápasů bez složitého hledání a spamu?
freidepiter2
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: Hledání rychlého fotbalového přehledu při práci Před 12 hodin, 28 minut  
Přesně tohle jsem řešil před pár měsíci, když jsem neměl čas sledovat dlouhé studio v televizi a potřeboval jsem jen rychlý přehled během oběda. Objevil jsem skvělý web, který funguje bleskově a má perfektně zpracované všechny skupiny i vyřazovací fázi. Stránka je čistá, přehledná a najdeš tam vždy přesné časy výkopů i aktuální pořadí týmů. Veškeré informace o této soutěži pravidelně sleduji na ligamistru.com , což mi ušetří spoustu času každý týden. Pro mě je to ideální pomocník pro každodenní hokejové i fotbalové pauzy
jonaswill
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Stránka: 1
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter