Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1
Dolů
Téma: deda pije
deda pije Před 12 rok, 3 měsíce  
Zijeme na pozemku...velkem...v jednom baraku pan deda s babi a ve druhem baraku ja s manzelem a detmi.Manzeluv deda je zavislak....a navic paranoidni...agresor.Chlasta doslova a do pismene 6dni v tydnu...nadava vsem,nic nedela...furt dokola...navic ridi opily...pred detma nadava babi,me...vsem.Jsme zoufali...babi s nim nic nezmuze-podle nas si na to zvykla...sice remca ale je ze stare skoly...furt se ho zastava atd.Ale me uz to pije krev...nesnasim alkoholiky.Mluvila jsem s policii...jestli je na neho nejaka paka...neni....v nasem state poste nikdo nepomuze.On sam se lecit nepujde....pritom vim a vi to i cela vesnice,ze on je nebezpecny.Proc neexistuje na takove lidi nejaka paka?To ge on tyra a trapi celou rodinu x let...to je asi v poradku.....Co mame sakra uz delat?
Michaelka

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: deda pije Před 12 rok, 3 měsíce  
Mimochodem...kdyz je nahodou strizlivej...nepomuze mu neco rict...ctyri lidi mu nezavisle na sobe reknou ze je hnusny atd,jak se to chova,ale on mekta furt dokola:vis jak.V zivote jsem ho neslysela se omluvit...my jsme jeho otroci a on je pan dokonaly
Michaelka

Re: deda pije Před 12 rok, 2 měsíce  
možná by jste mohli zkusit institut zbavei svéprávnosti.. je to ale složité,a šance na úspěch není moc velká
honza

Stránka: 1
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter