Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1
Dolů
Téma: Partneři alkoholika- bakalářská práce
#18172
Partneři alkoholika- bakalářská práce Před 10 rok  
Dobrý den,

jmenuji se Tereza Beráková a jsem studentkou psychologie. V rámci své bakalářské práce provádím menší studii. Jejími respondenti jsou současní či bývalí partneři osoby závislé na alkoholu. Všechna data jsou výhradně ANONYMNÍ a jsou zpracovány jen v rámci mé bakalářské práce. Její součástí je dotazník, který se k závislosti nevztahuje. Jde o to jak interpretujeme různé události ve svém životě. Druhá část tvoří rozhovor ( v případě osobního setkání v Praze) či 3 otevřené otázky vztahující se k tomu, jaké příčiny přisuzujete vzniku závislosti u partnera. Jde o subjektivní hodnocení. Všechny informace jsou výhradně anonymní.

Věřte, že pomůžete dobré věci. Pokud jste ochotni věnovat mi trochu svého času a účastnit se tak mé práce napiště mi prosím na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript Slibuji, že nebudete litovat. Budu opravdu moc ráda. Tato prosba se týká pouze partnerů osob závislých na alkoholu (aktuálně léčených, v minulosti léčených- albulantně, psychoterapie, poradenství, antabus, lůžkové oddělení, AA,....nebo těch, kteří s eléčit chystají).

Mnohokrát děkuji, budu se těšit,

Tereza.
berakovat

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
Nahoru
Stránka: 1
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter